dayanamadım ve bir nevresim takımı daha aldımdurmam gerekiyor artık biliyorum ama kendimi durduramıyorum kiii
ve işte karşınızda birkaç haftadır hayalini kurduğum ama almamak için kendime engel olmaya çalıştığım nevresim takımım.. o artık benimmm..hem de yanında ikili fincan setiyle
Canım çok romantik buGüle güle kullanmak nasip olsunn
amiiin inşallahh...teşekkür ederim tatlımmm... di mi yaaa, bayıldım ben deeee... bir de yatak tepsimi de alırsam daha da romantik olacak
aklımdayken sorayım sana da.. minder kısmı çıkarılıp yıkanabilen tepsilerden bugün english home da gördüm ama, başka nerde bulabilirim ki? english home daki çok kullanışlı ama mesela karaca home'dakinin de deseni daha çok hoşuma gitti ama çıkmıyor onun ki...
Anladım canım,
Mudo'ya bak, Bernardo da olabilir, bir de züccaciyecilere..Geçen bir züccaciyede gördüğüm dediğin türde bir tepsi
hayırlı olsun canım güzel günlerde aşk dolu yuvanda kullanmak nasip olsun
harika çok begendim ilginç şeylere bayılıyorm
hayırlısı olsun ,güzel çeyizler almışsın ,sevdiceğinle mutlu huzurlu günlerde kullanırsın inşallah..
teşekkür ederim kızlar... ama artık bir sevdiceğim yok, daha doğrusu sevdiceğim kalbimde var da onunla artık bir geleceğimiz yok..
ne yapalım kaderimiz böyleymiş.. çeyiz diye aldıklarımı da artık tek başıma kullanırım herhalde..
ama hâla bir şeyler görünce almadan da edemiyorum.. sanki evlenecekmişiz gibi...
Envymeeemmm kıyamam ben sanaa, öyle deme lüften. Zamanın ne getreceği hiç belli olmaz biliyorsun. Bi anda işler tersine dönebilir. Önemli olan daha önce de dediğim gibi mutluluğun.
yeni bir şey değil ama eklemediğimi farkettim..
zeytin tabağı 2 adet
Eki Görüntüle 920650 Eki Görüntüle 920651
bunu da geçenlerde boyner indiriminden almıştım...
Eki Görüntüle 920659
canımmm benim yeni cicilerin ne kadar güzelmiş güle güle kullanmak nasip olsun Rabbim hayırlı olanı versin inşallahyeni bir şey değil ama eklemediğimi farkettim..
zeytin tabağı 2 adet
Eki Görüntüle 920650 Eki Görüntüle 920651
bunu da geçenlerde boyner indiriminden almıştım...
Eki Görüntüle 920659
Olsun yeni cicileri ekleme hevesinin gelmiş olması bile ayrı mutluluk verici kuzucum
güle güle kullan hepsini
canımmm benim yeni cicilerin ne kadar güzelmiş güle güle kullanmak nasip olsun Rabbim hayırlı olanı versin inşallah
canım çeyizlerin tam cok cok güzel güle güle kullan derken son msj denk geldim hayırlı bi kısmetin illaki vardır aldıgın cicileri iyi günlerde kullanmak nasip olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?