- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
sağol bibi teyzesiBak ya dalga geçiyor benle ama benimki doğru kıskanç seni
Etiketleidim seni anca geldin
Ay kıyamam geçmişmolsun canım
Kavun
Ve aleykün esselam bacım hg
Gecmiş olsun.ne alerjisiymiş.sıcaktan mı yediği birşeyden mi ndn olmusoff kızlar başıma neler geldi benim minik ayağını burkmuştu krem sürdük yürümede bile zorlanıyordu
çocuk uykuya yattı uyandı heryeri kaskabarık hemen gittik çocuk doktoruna alerji olmuş
iğne yaptılar ne ağladı çocuğum
Ben seni taniyom kıss gormuslugum cok. Ama benim topiklerde sen var miydin yok muydun hatirlamiyorum. Kusura bakma cikaramadim sozunun tadi da bi baska oluyomus bunu hep ben telefonda insanlara soylerdim ilk defa bana ithaf edildiBen yeniyim belki bir tek ben bilmiyorumdur o yüzden kusura bakma ama cıkaramadım
aynen canım kendim hastalıktan kırılayım da ona birşey olmasın hasteneyi inlettiAy cok üzüldüm canim ya en zoru cocugunı öyle görmektir zorla igne yaptırmaktir biliriö
B
Dalga degil beybi ya herkes kocasını övdü bende azcik takilayım dedımBak ya dalga geçiyor benle ama benimki doğru kıskanç seni
Etiketleidim seni anca geldin
Ay kıyamam geçmişmolsun canım
Kavun
Ayy sedo mazom gelmiş yaaa
hoşbulduk kardeşkorkma pek ciciyimdir
Oy kıyamam kuzuyaaynen canım kendim hastalıktan kırılayım da ona birşey olmasın hasteneyi inletti
çok direniyor birde çok canı yandı
sağol ,bugün gezmeye götürdük ayağını burktu lunaparkta zor yürüyordu üzerine basmak istemediGecmiş olsun.ne alerjisiymiş.sıcaktan mı yediği birşeyden mi ndn olmus
Cok gecmis olsun.
Seni arabayla 120 yapmaya davet ediyorum dertlerini unutmak icin . herkesi biseye davet ediyorim da ben bugun
Ayy sedo mazom gelmiş yaaakirbaçla beni
Bebişim korkma artık dra gidip gelmişsiniz şükür bişeyi yok dimisağol ,bugün gezmeye götürdük ayağını burktu lunaparkta zor yürüyordu üzerine basmak istemedi
eşim tutturdu krem sür iyi gelir diye ben sürmedim bu gitmiş sürmüşçocuk uyudu uyandı kabardı heryeri ilaçtan yani
çok sağol ,dertlerimi unutayım diye sizlerle dertleşmeye geldim zaten uyutur uyutmaz morale ihtiyacım var bu gece
sürendar adile naşiti paylaştı ya tam ona bakıyordum ağlayarak uyandı yanına koştum korkunç manzarayla karşılaştım işte
Ösür kuzu unuttum seni etiketlemeyiKırbacın haşin tadını hak ettin zati
sağol canım gittik iğneyi vurduktan sonra yavaş yavaş inmeye başladı kaparıklarBebişim korkma artık dra gidip gelmişsiniz şükür bişeyi yok dimi
evet canım iğneyi vurunca rahatladı hastaneden gelirken yolda uykusu geldi gelir gelmezde uyuduOy kıyamam kuzuyauyudu mu simdi rahat mi yazil dinlensin biraz
themis im geçmiş olsun canım öp paşayı benim yerime deevet canım iğneyi vurunca rahatladı hastaneden gelirken yolda uykusu geldi gelir gelmezde uyudu
bende size geliyim de neşe,gıymet,entrika,ihtiras buluyım dedim
sağol canım öperimthemis im geçmiş olsun canım öp paşayı benim yerime de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?