Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Pll bitirdim game of thrones izliyorum bende.. Ayrıca favori diZim blacklist yeni sezonu bekliyorum:KK73: Pll güzeldir ama 4 sezondan sonra falan baya sıkılıyorsun hep aynı tantana:KK70:
İlk sezondayim bende bir A'dir gidiyor :KK53: game of thrones bas tacim ama. Harika bir dizi ya. Hele o danaerys targeryan mi ne o kadinsa ben neym acaba :KK48:

Game of daki açık sahneler yüzünden izlerken tv karsısında uyyakalamaz oldum.ben uyurumda kocam izler diye, bigün uyur gibi yaptım acık sahne cıktı baktım hemen kapatıyor:KK33: tvyi

Kocisime milkshake yaptimda geldm. bizim evligimiz mukemmel bi kerem . ve siz eziksiniz bu foruma girip dert yaziyosunuz ay yazik cnm yha :KK12:
Bu arada @Bilgece sana hala inanamiyorum su saatte senin ormana yuriyuse falan gitmen lazimdi :KK70:burda durmus geyik yapoyosun cik cik cik

Yaa o kadar mikemmel bi hayat yaşıyorum ki eşim tvde boks izliyor ben de kkdayim ormanda dağda ne işim var ya :KK70::KK70:

Kocisime milkshake yaptimda geldm. bizim evligimiz mukemmel bi kerem . ve siz eziksiniz bu foruma girip dert yaziyosunuz ay yazik cnm yha :KK12:
Bu arada @Bilgece sana hala inanamiyorum su saatte senin ormana yuriyuse falan gitmen lazimdi :KK70:burda durmus geyik yapoyosun cik cik cik
Hiçte bilem benimki daha mikemmel ben otururken kocişim kavun kesti dondurmayla birlikte yedik al sana :KK70::KK70:

Hiçte bilem benimki daha mikemmel ben otururken kocişim kavun kesti dondurmayla birlikte yedik al sana :KK70::KK70:
Ahh özledim bende şimdi benimkini bir elimde telefon bir elimde pamuk makyaj siliyorum kocam burda olaydı yuzumu sileydi ayaklarıma masaj yapıp cig köfte yapaydı cig köfte esliginde bir de siir faslı yapardik :KK70:

Back