Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

tabi et canım yemeği hazırlatıyor bu saatte bi zahmet dondurmayı da alsın gelsin:KK70:

De mi ya ? :KK70::KK70: ya aslında söylesem alırdı kız hakkını yemem Allah var. Adam nerden bilsin dondurma bitmiş. Yazık kız o kadar yoruluyor hazırlarim ona yemek hem bak yedi bile :KK70::KK70:

Diğer konu çok keyifliydi neden kapatıldı ya :KK43: Birde Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. imza atmış artık asla açılmaz diye. Umut yok.
..
Bu konuya da öyle bir başlık atmışsınız ki hiç açık yok , asla kapanmaz :) :)
Çorba niyetine içtim diğer konuyu:KK70:
Artık konu açılmaz, bak burası ne güzel, yazılsın mis gibi, siyaset, din, kavga, hakaret olmasın, birde +18 denmiş ama o da sınırlarda olursa iyi olur, çıplak memikler falan olursa :KK20:

Çünkü neden:

5237 sayılı TCK'ya göre

5) Müstehcenlik (madde 226) suçtur, bu maddeye uygun davranılması gerekiyor, +18 kısmının başında da bu madde vardır.

Artık konu açılmaz, bak burası ne güzel, yazılsın mis gibi, siyaset, din, kavga, hakaret olmasın, birde +18 denmiş ama o da sınırlarda olursa iyi olur, çıplak memikler falan olursa :KK20:

Çünkü neden:

5237 sayılı TCK'ya göre

5) Müstehcenlik (madde 226) suçtur, bu maddeye uygun davranılması gerekiyor, +18 kısmının başında da bu madde vardır.

Abla profil mesajlarında biri bi video paylaşmis A ANLAYAMAZSINIZ diye biri. TelefonuM açmıyor güvenlik modunda çünkü. Acaba müstehcen bir şey olabilir mi ?bi bakar misin?

10801845_644291179026689_1563942329326925459_n.jpg

bibi diyeceğim diyeceğim hep unutuyorum senin avatarnı görünce aklımda hep bu sahne canlanıyor

senin bibinin anası mı bu ne

Çünkü neden:

5237 sayılı TCK'ya göre

Memintolar çok tombiktoymuş müdürüm :27: anlaşıldı patron :KK52:

Eki Görüntüle 1607210

bibi diyeceğim diyeceğim hep unutuyorum senin avatarnı görünce aklımda hep bu sahne canlanıyor

senin bibinin anası mı bu ne
Evey bibinin anası yani ben :70:

Yaaa gece gece cocuk uyanacak kahkaha attim ya:KK70::KK70: Ben kiyamam gelinine diyorum ana bilmiyorum ki bdv'de bir gun kotu kaynana diye benide okuyabilirsiniz:KK53:
düşünsene dark yıllar geçmiş senle ben kaynana olmuşuz burada gelinleri çekiştiriyoruz:KK70:

bdvye konu açıyoruz sümsük gelin uyuşuk gelin diye

benim oğluma bu mu layık:KK70:

Back