- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki yemiş gelmiş bi sürü yemek kaldıKız amine hoş geldin. Sen ve dedikodu hee
Ya bu saatte adama yemek yapıyorum. Ahh ahh
Ne güzel yarına yemek derdin yok iştebenimki yemiş gelmiş bi sürü yemek kaldı
benimki yemiş gelmiş bi sürü yemek kaldı
Kız amine hoş geldin. Sen ve dedikodu hee
Ya bu saatte adama yemek yapıyorum. Ahh ahh
İyi yapmışsin canim ua biraz neşelenirsin :) bize takil hayatini yasaevet canım iğneyi vurunca rahatladı hastaneden gelirken yolda uykusu geldi gelir gelmezde uyudu
bende size geliyim de neşe,gıymet,entrika,ihtiras buluyım dedim![]()
Hem küssün hemde parasınımistiyorsunhoşbuldummm
yaparım kız bulurum birilerini ad vermem
ben kocama küsüm bugün yapmadım yemek falan dolaptaki fasulyeyi yemiş
ben yiğenimi aldım dışarda kumpir yedim gelince parasını istedim daha vermedi![]()
Ne güzel yarına yemek derdin yok işte![]()
Yaa benimki evde bayılır yemeye. Yarın yersiniz yemekleri canım artık![]()
Hem küssün hemde parasınımistiyorsunniye küstün kızz söle
![]()
Kitap falan var hızlı okumayla ilgili. Okuyabilirsin aslında.
Anaa niye kustunuz kız? Paranı da vermedi heee vay vay vayhoşbuldummm
yaparım kız bulurum birilerini ad vermem
ben kocama küsüm bugün yapmadım yemek falan dolaptaki fasulyeyi yemiş
ben yiğenimi aldım dışarda kumpir yedim gelince parasını istedim daha vermedi![]()
Bi şey olmaz affet. Annene git kıymetini anlaşınyarın anneme gitmeyi planlıyordum kısmet artık.benimki de evde yiyecekdi sözde affettirmek için dondurmayla gelmiş eve
trip atıp duruyo 2 gündür en son bağrıştık çağrıştık ağladım küstümm gidecem anamın evine bıktım senden dedim hep aynısını yapıyon dedim
sonra her zamanki gibi gönül almaya çalıştı
gidip hava almam lazım dedim çok sinirlenmiştim çünkü
yani ceviz kabuğunu doldurmaz ama bendeki yılların birikmişi
yoksa gerçekten çok masumum
kartını bırakcaktı bırakmamış bende haçlığımla aldım
vercek ama parayı söz verdi banane![]()
yok ay oyle kusmeli felan gitsem anneme oracıkda can verir heralde.anneme gitcem diye tehdit bile edemem adamın gözleri dolarAnaa niye kustunuz kız? Paranı da vermedi heee vay vay vay![]()
Bi şey olmaz affet. Annene git kıymetini anlaşın![]()
yok ay oyle kusmeli felan gitsem anneme oracıkda can verir heralde.anneme gitcem diye tehdit bile edemem adamın gözleri dolarkusmedim daha ama dondurmanın hepsini yedim hasta olursam kuserim artık
![]()
Bura geyik 1Sen bir şey olmaz insallajDiğer konu çok keyifliydi neden kapatıldı yaBirde
Mune imza atmış artık asla açılmaz diye. Umut yok.
..
Bu konuya da öyle bir başlık atmışsınız ki hiç açık yok , asla kapanmaz :) :)
tabi et canım yemeği hazırlatıyor bu saatte bi zahmet dondurmayı da alsın gelsinYa bizim evde de dondurma bitmiş herife surat asip kavga mi etsem ya
Bura geyik 1Sen bir şey olmaz insallaj![]()
Niye kapanmis ki acep geyikten miEvet kapanmış. Bende herkes buraya doluşunca kesin kapanmıştır deyip baktım