Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Kız amine hoş geldin. Sen ve dedikodu hee :KK53:
Ya bu saatte adama yemek yapıyorum. Ahh ahh

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hoşbuldummm

yaparım kız bulurum birilerini ad vermem:KK53:

ben kocama küsüm bugün yapmadım yemek falan dolaptaki fasulyeyi yemiş:63:

ben yiğenimi aldım dışarda kumpir yedim gelince parasını istedim daha vermedi:KK53::63:

Hem küssün hemde parasınımistiyorsun :KK70: niye küstün kızz söle :KK53:

trip atıp duruyo 2 gündür en son bağrıştık çağrıştık ağladım küstümm gidecem anamın evine bıktım senden dedim hep aynısını yapıyon dedim

sonra her zamanki gibi gönül almaya çalıştı :63::KK12::KK12::KK12::63::KK12:

gidip hava almam lazım dedim çok sinirlenmiştim çünkü

yani ceviz kabuğunu doldurmaz ama bendeki yılların birikmişi:KK53::KK34::KK34::KK34::KK34::mad:

yoksa gerçekten çok masumum:oops::oops:

kartını bırakcaktı bırakmamış bende haçlığımla aldım

vercek ama parayı söz verdi banane:KK48::KK45::KK45:

Kitap falan var hızlı okumayla ilgili. Okuyabilirsin aslında.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hoşbuldummm

yaparım kız bulurum birilerini ad vermem:KK53:

ben kocama küsüm bugün yapmadım yemek falan dolaptaki fasulyeyi yemiş:63:

ben yiğenimi aldım dışarda kumpir yedim gelince parasını istedim daha vermedi:KK53::63:
Anaa niye kustunuz kız? Paranı da vermedi heee vay vay vay :-) :-)

yarın anneme gitmeyi planlıyordum kısmet artık.benimki de evde yiyecekdi sözde affettirmek için dondurmayla gelmiş eve
Bi şey olmaz affet. Annene git kıymetini anlaşın :-)

11296897_492910367538370_1155280120_n.jpg
:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

trip atıp duruyo 2 gündür en son bağrıştık çağrıştık ağladım küstümm gidecem anamın evine bıktım senden dedim hep aynısını yapıyon dedim

sonra her zamanki gibi gönül almaya çalıştı :63::KK12::KK12::KK12::63::KK12:

gidip hava almam lazım dedim çok sinirlenmiştim çünkü

yani ceviz kabuğunu doldurmaz ama bendeki yılların birikmişi:KK53::KK34::KK34::KK34::KK34::mad:

yoksa gerçekten çok masumum:oops::oops:

kartını bırakcaktı bırakmamış bende haçlığımla aldım

vercek ama parayı söz verdi banane:KK48::KK45::KK45:

Hahahah kız bu ne deli? Hem kavga ediyosun hem parasıni alıyorsun :KK70: ama iyi yapmışsın vurucan beline kirbaci vurucan beline kirbaci :KK70::KK70:

Anaa niye kustunuz kız? Paranı da vermedi heee vay vay vay :-) :-)

Bi şey olmaz affet. Annene git kıymetini anlaşın :-)
yok ay oyle kusmeli felan gitsem anneme oracıkda can verir heralde.anneme gitcem diye tehdit bile edemem adamın gözleri dolar:KK60: kusmedim daha ama dondurmanın hepsini yedim hasta olursam kuserim artık:KK62:

yok ay oyle kusmeli felan gitsem anneme oracıkda can verir heralde.anneme gitcem diye tehdit bile edemem adamın gözleri dolar:KK60: kusmedim daha ama dondurmanın hepsini yedim hasta olursam kuserim artık:KK62:

Ya bizim evde de dondurma bitmiş herife surat asip kavga mi etsem ya :KK70::KK70:

Diğer konu çok keyifliydi neden kapatıldı ya :KK43: Birde Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. imza atmış artık asla açılmaz diye. Umut yok.
..
Bu konuya da öyle bir başlık atmışsınız ki hiç açık yok , asla kapanmaz :) :)
Bura geyik 1Sen bir şey olmaz insallaj :KK70::KK70:

Back