Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

off kızlar başıma neler geldi benim minik ayağını burkmuştu krem sürdük yürümede bile zorlanıyordu

çocuk uykuya yattı uyandı heryeri kaskabarık hemen gittik çocuk doktoruna alerji olmuş

iğne yaptılar ne ağladı çocuğum
Gecmiş olsun.ne alerjisiymiş.sıcaktan mı yediği birşeyden mi ndn olmus

Ben yeniyim belki bir tek ben bilmiyorumdur o yüzden kusura bakma ama cıkaramadım
Ben seni taniyom kıss gormuslugum cok. Ama benim topiklerde sen var miydin yok muydun hatirlamiyorum. Kusura bakma cikaramadim sozunun tadi da bi baska oluyomus bunu hep ben telefonda insanlara soylerdim ilk defa bana ithaf edildi :D :D

Gecmiş olsun.ne alerjisiymiş.sıcaktan mı yediği birşeyden mi ndn olmus
sağol ,bugün gezmeye götürdük ayağını burktu lunaparkta zor yürüyordu üzerine basmak istemedi

eşim tutturdu krem sür iyi gelir diye ben sürmedim bu gitmiş sürmüşçocuk uyudu uyandı kabardı heryeri ilaçtan yani:KK43::KK43:
Cok gecmis olsun.
Seni arabayla 120 yapmaya davet ediyorum dertlerini unutmak icin . herkesi biseye davet ediyorim da ben bugun :KK70:

çok sağol ,dertlerimi unutayım diye sizlerle dertleşmeye geldim zaten uyutur uyutmaz morale ihtiyacım var bu gece

sağol ,bugün gezmeye götürdük ayağını burktu lunaparkta zor yürüyordu üzerine basmak istemedi

eşim tutturdu krem sür iyi gelir diye ben sürmedim bu gitmiş sürmüşçocuk uyudu uyandı kabardı heryeri ilaçtan yani:KK43::KK43:

çok sağol ,dertlerimi unutayım diye sizlerle dertleşmeye geldim zaten uyutur uyutmaz morale ihtiyacım var bu gece
Bebişim korkma artık dra gidip gelmişsiniz şükür bişeyi yok dimi :KK74:

Bende diyorum nereye kayboldu bu kız themis1990 themis1990 :KK43:
sürendar adile naşiti paylaştı ya tam ona bakıyordum ağlayarak uyandı yanına koştum korkunç manzarayla karşılaştım işte:KK43:

neyse ki iğneyle accık indi

iğne vurduktan sonra yarım saatte beklettiler yan etki olabilir diye

zaten doktorlara fobisi var hastaneye 100 metre yaklaşınca ağlamaya başlıyor inledi ortalık

çok inattçı asi çocuk doktor zorla muayane edebildi direnip duruyor

Back