Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

off kızlar başıma neler geldi benim minik ayağını burkmuştu krem sürdük yürümede bile zorlanıyordu

çocuk uykuya yattı uyandı heryeri kaskabarık hemen gittik çocuk doktoruna alerji olmuş

iğne yaptılar ne ağladı çocuğum

Yaa o kadar mikemmel bi hayat yaşıyorum ki eşim tvde boks izliyor ben de kkdayim ormanda dağda ne işim var ya :KK70::KK70:
:KK48: seni hayatin anlamini kesfetmeye cagiroyorum. Bari bi londra sokaklarinda.dolassaydin
Tabi canim orasi oyle :) milkshake yaptigindandir:KK70:
Tabi ki . benim gibi becerikli kadina asik olunmaz da napilir. Hem becerikliyim hem seksi :KK70:
Hiçte bilem benimki daha mikemmel ben otururken kocişim kavun kesti dondurmayla birlikte yedik al sana :KK70::KK70:
Kavun ve dondurma mi. Kavun degildir o muzdur. Kavun olsa.duramazdin.:KK70:
Ahh özledim bende şimdi benimkini bir elimde telefon bir elimde pamuk makyaj siliyorum kocam burda olaydı yuzumu sileydi ayaklarıma masaj yapıp cig köfte yapaydı cig köfte esliginde bir de siir faslı yapardik :KK70:
Su.noktaya takildim.ayaklarina masaj yapip o.elleriyle cig kofte mi yoguracak sizi hijyene davet ediyom :KK70:

çok masumum galiba kimse beni etiketlememiş :KK22::KK22:

bu arada

122226-selam_vermezsen_vay_haline_-_komik_caps_d580.jpg

off kızlar başıma neler geldi benim mibi ayağını burkmuştu krem sürdük yürümede bile zorlanıyordu

çocuk uykuya yattı uyandı heryeri kaskabarık hemen gittik çocuk doktoruna alerji olmuş

Oy kıyamam neydem alerji olmus? Cok gecmis olsun canım ya

Yaa ne diyorsun sabahları karıcım yorulma gel ben eyeliner cekeyim diyor ardından gökte kus avlayıp kuş sütü sağıp sofra hazırlıyor:KK70:
Bak ya dalga geçiyor benle ama benimki doğru kıskanç seni :KK12::63:

Noluyo burda? Bu konudan neden en son benim haberim oldu :KK67::KK51:

Etiketleidim seni anca geldin :KK53:

off kızlar başıma neler geldi benim minik ayağını burkmuştu krem sürdük yürümede bile zorlanıyordu

Ay kıyamam geçmişmolsun canım :KK43:

:KK48: seni hayatin anlamini kesfetmeye cagiroyorum. Bari bi londra sokaklarinda.dolassaydin

Tabi ki . benim gibi becerikli kadina asik olunmaz da napilir. Hem becerikliyim hem seksi :KK70:

Kavun ve dondurma mi. Kavun degildir o muzdur. Kavun olsa.duramazdin.:KK70:

Su.noktaya takildim.ayaklarina masaj yapip o.elleriyle cig kofte mi yoguracak sizi hijyene davet ediyom :KK70:
Kavun :KK45:

çok masumum galiba kimse beni etiketlememiş :KK22::KK22:

bu arada

122226-selam_vermezsen_vay_haline_-_komik_caps_d580.jpg
Ve aleykün esselam bacım hg :KK17::KK53:

Cok gecmis olsun.
Seni arabayla 120 yapmaya davet ediyorum dertlerini unutmak icin . herkesi biseye davet ediyorim da ben bugun :KK70:

Back