- 20 Ocak 2010
- 46.119
- 165.969
- 1.123
- 43
Sağlamda işte bir ise yaramiyor birikiyorKondisyonum,libidom sağlam diyosun yani![]()
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlamda işte bir ise yaramiyor birikiyorKondisyonum,libidom sağlam diyosun yani![]()
Biliyorum onu hatta sordum yukarda alenen mal dedin seni niye banlamadılar diyeİyi iyi her eve lazım
Pro ue konusunda mal dedi birineama cuk oturdu yani
![]()
Gördüm gördüm![]()
Hadi gel pro ol hem hayır yapmış olursun gördün mü sen konuyu pro üyelikle ilgili olan
30 tlmiş ben 40 ödemiştim neden acaba
![]()
Yenimi öğrendin bacım bazı kişileri (bizim gibiBiliyorum onu hatta sordum yukarda alenen mal dedin seni niye banlamadılar diyeBir gittim bir geldim ki banlanmış.Yok yok kesin ajan var sayfada
![]()
AynenGördüm gördüm
Mal beyanından dolayı mı gitti 2kedianası![]()
Kuzum sabaha kadar olmaz o iş yaşSağlamda işte bir ise yaramiyor birikiyor![]()
Ama kaynamıştı kesin,belki kiblenmemişti bile muhtemelen. şaşırdim ne yalan söyleyeyimYenimi öğrendin bacım bazı kişileri (bizim gibi) resmen takip edenler var kiblemek için şaşırma yani
![]()
Ya tamam olmasın sabaha kadar ki kendimde o libidoyu görüyorum dinlene dinleneKuzum sabaha kadar olmaz o iş yaş
Ama kaynamıştı kesin,belki kiblenmemişti bile muhtemelen. şaşırdim ne yalan söyleyeyim
Hahahaha yaYa tamam olmasın sabaha kadar ki kendimde o libidoyu görüyorum dinlene dinlenetamam hadi 2 günde 1 olsun
![]()
Ay editör olmak istemem hiç eğlenemem herşey yasak onlaraşlak diye çınladı kulağımda
10 tl lik hakkını ara bence, editör falan yapsınlar seni![]()
Hahahaha yaKıyamam sana.
Ne ddiyim"Herşey libidonca olsun canım"![]()
Başım ağrıyo
Uu seni düşünemiyorumAy editör olmak istemem hiç eğlenemem herşey yasak onlara![]()
Bak buda şimdi geldi aklıma "Allah libidona zeval vermesin"
Başım ağrıyo![]()
Uu seni düşünemiyorum
Bibi gelecekte " dini konu açmak yasak, erkek üye yasak"diyip gidecek.Pehhhh
![]()
Kızlar bi konu açıklı ki abovvv oneBak buda şimdi geldi aklıma "Allah libidona zeval vermesin"![]()
Gördümpehh
Kızlar bi konu açıklı ki abovvv onemsjlarıma bakın
Millet iyice sapıttıBen böyle oldum![]()
![]()