- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Vuhuuuuuu bi kötü oldum bakHer daim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuhuuuuuu bi kötü oldum bakHer daim
E tabi şimdi siz yeni evli olucaksınız depremleri hissederiz ama biz 10 yıldır birlikteyiz ve ben hala böyleyim düşünVuhuuuuuu bi kötü oldum bak
Bana öyle geliyor 10 yıl sonra da böyle olacam bi evlenelim de hissetmez olur musunuzE tabi şimdi siz yeni evli olucaksınız depremleri hissederiz ama biz 10 yıldır birlikteyiz ve ben hala böyleyim düşün
Bana öyle geliyor 10 yıl sonra da böyle olacam bi evlenelim de hissetmez olur musunuz
Evelynn beni etiketlemişsin ama nereye gittin sen survivor başlamadı ya daha ondan buluşamadık buralar hareketlenmiş ne zamandır gelmiyordum
Yaaa sen grilenmişsin,hani torpilliydin,bana şimdi saydırıyorsun kesin Ama valla ben hiç günah işlememişem,burada kesin yönetimin ajanı var
Evelynn beni etiketlemişsin ama nereye gittin sen survivor başlamadı ya daha ondan buluşamadık buralar hareketlenmiş ne zamandır gelmiyordum
Hahahaha şimdi sen moderatörde olursun kesin torpilli seniTorpilimi kimse anlamasın diye banlıyor dayımgiller
Aman daha sörvaynıra cok var özlemişem
hoşbulduk bibibella iyi gördüm seni formun yerinde yineİnş. kocanda öyle olur yoksa libidon içine içine kaçar benim gibi
He banlandı gene hg
bende ya ama gitmenle gelmen bir olmuş iyi olmuş hoşgeldin sahalara tekrarTorpilimi kimse anlamasın diye banlıyor dayımgiller
Aman daha sörvaynıra cok var özlemişem
Sanalda hep formum yerindehoşbulduk bibibella iyi gördüm seni formun yerinde yine
bende ya ama gitmenle gelmen bir olmuş iyi olmuş hoşgeldin sahalara tekrar
gerçek hayatta nasıl merak ettimSanalda hep formum yerinde
Merhaba:) yorumunuzdan bir seneyi geçmiş. Bizimevler 6ya taşındınız mı acaba? Bizim de insallah bebegimiz olucak, orayla vaditepe arasında kararsızız. Kiraya çıkacağız inşallahCanim bahcesehirde bizimevler 6 yi cok begendim ben tesetturlu oldugum icin bayan erkek ayri sosyal tesisli sitelere bakiyorum. Ama esimin isi eminonunde yol problemimiz olacak o trafigi cekemem diyor o da hakli. Metro gelecekmis 2017 de hemen sitenin onunde zaten insaati. Oyle olursa iyi olur ama fiyatlari bayag ucuk 3+1 icin 800 bin tl dediler. İstanbul icinde ayni kalitede siteler bundan daha uygun veya hemen hemen ayni fiyatli. Hakkimizda hayirlisi olsun artik ne diyelim.
Ne bu?Merhaba:) yorumunuzdan bir seneyi geçmiş. Bizimevler 6ya taşındınız mı acaba? Bizim de insallah bebegimiz olucak, orayla vaditepe arasında kararsızız. Kiraya çıkacağız inşallah
Korkma korkma başına kötu birşey gelmez
Destek ekip kabiliyeti var sende çıkışa çağıran falan olursa buralarda olKorkma korkma başına kötu birşey gelmez
Her zaman bibi yetiş demen yeterliDestek ekip kabiliyeti var sende çıkışa çağıran falan olursa buralarda ol
Gecen sene bizimevlere tasinmayi dusunuyomus arkadas alıntı yaptim gozukuyo saniyorum ama ben de bizimevler e tasinmayi dusunuyorum da nasil diye sorucaktim :))Ne bu?
Ya libido diyince benim aklıma libim dopdolu gibi birşey okumuştum birinin profilinde o geliyor,lib ne ki acep diye düşündüğüm an geliyor,tek düşünen ben değilmişim ki bir başkası soruyor lib ne ki diye,oda libido demişti,çok gülmüştüm. Öyle tuhaftı ki anlatamam.
Alın buda dedikodu,hiç yyapmıyonuz
Aaaa veda etmiş ya, profilin de gördüm