Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Canim bahcesehirde bizimevler 6 yi cok begendim ben tesetturlu oldugum icin bayan erkek ayri sosyal tesisli sitelere bakiyorum. Ama esimin isi eminonunde yol problemimiz olacak o trafigi cekemem diyor o da hakli. Metro gelecekmis 2017 de hemen sitenin onunde zaten insaati. Oyle olursa iyi olur ama fiyatlari bayag ucuk 3+1 icin 800 bin tl dediler. İstanbul icinde ayni kalitede siteler bundan daha uygun veya hemen hemen ayni fiyatli. Hakkimizda hayirlisi olsun artik ne diyelim.
Merhaba:) yorumunuzdan bir seneyi geçmiş. Bizimevler 6ya taşındınız mı acaba? Bizim de insallah bebegimiz olucak, orayla vaditepe arasında kararsızız. Kiraya çıkacağız inşallah

Ya libido diyince benim aklıma libim dopdolu gibi birşey okumuştum birinin profilinde o geliyor,lib ne ki acep diye düşündüğüm an geliyor,tek düşünen ben değilmişim ki bir başkası soruyor lib ne ki diye,oda libido demişti,çok gülmüştüm. Öyle tuhaftı ki anlatamam.
Alın buda dedikodu,hiç yyapmıyonuz:-)

Sismaniye Sismaniye idi o ya, libim dopdolu:)
Ama gözükmüyor uzun zamandır.

X