- 11 Mart 2016
- 11.340
- 49.002
Sende işe yarasa dersen bizBir işe yarasa keşke toprak olup gidecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende işe yarasa dersen bizBir işe yarasa keşke toprak olup gidecek
Ben her gun istiyorum ama hafta 1 ancaSende işe yarasa dersen biz
len başka ne işe yarayacak ? kocan var yaBir işe yarasa keşke toprak olup gidecek
Böcülere mamaBir işe yarasa keşke toprak olup gidecek
len başka ne işe yarayacak ? kocan var ya
Hiç sanmıyorum öyle olacağımı isteğim nasıl gitsin neyse ki bebe falan istemiyoruz libidomu riske tamamBöcülere mama
Git bebe yap ne libido kalıyo ne bişey
Bana kalsa rahibeye bağliycam :)))
Sorma ya sabah uyandım ,kahvaltımı yaptım ve Evelynn nin kalıplaşmış don mesajı gördüm düşün o anki halimimidem ağzıma geldi,oysaki ben burada komik komik şeyler okuyacağımı varsaymıştım,hüsran olduay sus sus
Tabiki de uyuyorum o saatte ne işim var
evlen tabi bu zamanda kocasız zor
Sorma ya sabah uyandım ,kahvaltımı yaptım ve Evelynn nin kalıplaşmış don mesajı gördüm düşün o anki halimimidem ağzıma geldi,oysaki ben burada komik komik şeyler okuyacağımı varsaymıştım,hüsran oldu
Gece nasıl atraksiyonlar yaptıysan artık bu saatte gelebilmişsinyarasa misali karanlıkta çıkıyosun piyasaya
Sen torpilli misin olumne ayaksın,niye banlamadılaralenen mal dedin ya ,hoş cuk oturmuştu amaYok yok buydu. Pro üyelere özel sexli baslıkla mı karıstırıyosun acaba? Bibinin her konusu seksli olduğu için normal
Hey maşallah ,gece gece ne yapıyorsun sabahın ilk ışıklarına kadar olum O saate kadar sevisiyom,oynasiyom de de düşüp bayılayım şimdiVampire dönüşeceğim saat 7yi buluyor yatmam gene sapıttım
Sen torpilli misin olumne ayaksın,niye banlamadılaralenen mal dedin ya ,hoş cuk oturmuştu ama
Ben her gun istiyorum ama hafta 1 anca
Off off bacım nerde sabaha kadar mokokoHey maşallah ,gece gece ne yapıyorsun sabahın ilk ışıklarına kadar olum O saate kadar sevisiyom,oynasiyom de de düşüp bayılayım şimdi
Aaa haftada 1 mi ben şok. Rüyalanır insan Ahahaha gecen günki msjını görmüştüm rüyalanmakla ilgili
BibiiiSen gelmemişmiydin zamanında buraya yanlız pro olmayanları kabul etmiyoruz ona göre
Az kaldı bende kocalı olacamay sus sus
Tabiki de uyuyorum o saatte ne işim var
evlen tabi bu zamanda kocasız zor
Yaaa sen grilenmişsin,hani torpilliydin,bana şimdi saydırıyorsun kesin Ama valla ben hiç günah işlememişem,burada kesin yönetimin ajanı varDedim ya size kazen benim dayım oluyor torpilim ordan
Hadi gel pro ol hem hayır yapmış olursun gördün mü sen konuyu pro üyelikle ilgili olan 30 tlmiş ben 40 ödemiştim neden acabaBibiii
Konuyu ben hortlattım ama bana da mı lololo
Kondisyonum,libidom sağlam diyosun yaniOff off bacım nerde sabaha kadar mokoko
İşte bu yüzden rüyalanıyorum tek taraflı olmuyor napalım dün bu yüzden küstüm hatta şimdi tripliyim kendisine
Bazen şarkı söylüyorum kendisine rüyalar gerçek olsa beni hergün ........ diye gülüyor bide
Az kaldı bende kocalı olacam
Pro ue konusunda mal dedi birine ama cuk oturdu yaniYaaa sen grilenmişsin,hani torpilliydin,bana şimdi saydırıyorsun kesin Ama valla ben hiç günah işlememişem,burada kesin yönetimin ajanı var