Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

:kusmuk::kusmuk::kusmuk: ay sus sus :kusmuk:

Tabiki de uyuyorum :uykucu: o saatte ne işim var :sus:

evlen tabi bu zamanda kocasız zor :süslü::p
Sorma ya sabah uyandım ,kahvaltımı yaptım ve Evelynn Evelynn nin kalıplaşmış don mesajı gördüm düşün o anki halimi:KK20:midem ağzıma geldi,oysaki ben burada komik komik şeyler okuyacağımı varsaymıştım,hüsran oldu:KK35:
Gece nasıl atraksiyonlar yaptıysan artık bu saatte gelebilmişsin:deli:yarasa misali karanlıkta çıkıyosun piyasaya:KK53:

Sorma ya sabah uyandım ,kahvaltımı yaptım ve Evelynn Evelynn nin kalıplaşmış don mesajı gördüm düşün o anki halimi:KK20:midem ağzıma geldi,oysaki ben burada komik komik şeyler okuyacağımı varsaymıştım,hüsran oldu:KK35:
Gece nasıl atraksiyonlar yaptıysan artık bu saatte gelebilmişsin:deli:yarasa misali karanlıkta çıkıyosun piyasaya:KK53:

Vampire dönüşeceğim saat 7yi buluyor yatmam gene sapıttım :KK12:

Hey maşallah ,gece gece ne yapıyorsun sabahın ilk ışıklarına kadar olum :-) O saate kadar sevisiyom,oynasiyom de de düşüp bayılayım şimdi :-)
Off off bacım nerde sabaha kadar mokoko :KK53:
Aaa haftada 1 mi ben şok. Rüyalanır insan:KK70: Ahahaha gecen günki msjını görmüştüm rüyalanmakla ilgili:KK70:

İşte bu yüzden rüyalanıyorum :KK70: tek taraflı olmuyor napalım dün bu yüzden küstüm hatta şimdi tripliyim kendisine :KK53:

Bazen şarkı söylüyorum kendisine :KK75::KK75: rüyalar gerçek olsa beni hergün ........ diye :KK70: gülüyor bide :63:

X