- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.849
Yuh yani.pehh
Kızlar bi konu açıklı ki abovvv one msjlarıma bakın
Bide ne alaka yani, onu yapınca öyle mi oluyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuh yani.pehh
Kızlar bi konu açıklı ki abovvv one msjlarıma bakın
Çok kurcalamış demek tövbe tövbeYuh yani.
Bide ne alaka yani, onu yapınca öyle mi oluyormuş
Hadi ilk foto neyse de ikinci ne yahuOha ya,şok oldum,b.kunu çıkarmak bu olsa gerek ,o neydı ggız
Birde üşenmemiş aramış bulmuş fotoğrafı,Allah akıl fikir versin ne diyim.Hadi ilk foto neyse de ikinci ne yahu
Midem kalktı , burayıda ne sanıyorlarsa artıkÇok kurcalamış demek tövbe tövbe
Çekmiş yıkanıncaBu şimdi fikir olur,yarın öbürgün biride çıkıp penis resmi kkoyarda"kızlaaar kocişimin penisi küçülmüş"derse şaşırmam
HHahahah Belkide elizabetle takılmaktan yıpranıp kküçülmüştürÇekmiş yıkanınca
Ne yazmış acaba böyle düz çizgi gibi kukumuBirde üşenmemiş aramış bulmuş fotoğrafı,Allah akıl fikir versin ne diyim.
Yazık hiç kuku görmediyse gariban,nasıl olacağını merak etmiştir ergen ama ne yazdı bilemedim.Ne yazmış acaba böyle düz çizgi gibi kukumu
HHahahah Belkide elizabetle takılmaktan yıpranıp kküçülmüştür
Yazık hiç kuku görmediyse gariban,nasıl olacağını merak etmiştir ergen
psikolojikman değiştiğini düşünmüş olabilirBence büyür
Ergen olduğu kesin bi kadın öyle bişey koyar mı buraya
Işte yolu açıldı.Daha neler koyacaklar neler ,gör bakBence büyür
Ergen olduğu kesin bi kadın öyle bişey koyar mı buraya
Offff hemde nasıl bibi biraz zorlarsam seni geçeceğimKondisyonum,libidom sağlam diyosun yani
Yanlış alıntı yapmışım soriIşte yolu açıldı.Daha neler koyacaklar neler ,gör bak
No problemYanlış alıntı yapmışım sori
Zor bacım benim fantazi dünyamı bir bilsen korkarsınOffff hemde nasıl bibi biraz zorlarsam seni geçeceğim
Ne kadar da iddialı bir bibiZor bacım benim fantazi dünyamı bir bilsen korkarsın
Her daimNe kadar da iddialı bir bibi