- 20 Ocak 2010
- 45.661
- 158.828
- 43
Olmicam işte (paraya kıyamıyor )
Uf deme bibi midem kalkıyor aklıma geldikçe
ya yine çamaşır değiştirse kendini silse bişey yapsa neyse dicem 1 haftayı bile düşünemiyorken 1 ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmicam işte (paraya kıyamıyor )
Uf deme bibi midem kalkıyor aklıma geldikçe
ya yine çamaşır değiştirse kendini silse bişey yapsa neyse dicem 1 haftayı bile düşünemiyorken 1 ay
Konuyu takibe almisim,bildirim geldi ve ilk gördüğüm mesaj bu oldu. Öyle bir betimlemişsinki sabah sabah gözümde canlandı o don1 ay don da değiştirmiyormuş. Kalıp halinde cıkarıyordur herhalde artık dötoşundan. Ya da banyoya donuyla girip önce sıcak suyla yumusatıp cıkarıyor da olabilir. Belki de hiç cıkarmıyordur üstündeyken yıkanıp kurulanıyordur, donu artık bir uzvu haline gelmiştir. Rahatsız olmamasından belli
Konuyu takibe almisim,bildirim geldi ve ilk gördüğüm mesaj bu oldu. Öyle bir betimlemişsinki sabah sabah gözümde canlandı o don
Valla beni bitirdin buradao hain Bibibella uyuyor daha ben biliyorum kesin o baslatti şimdi fosur fosur uyuyor kadınAy deme Ben de sabah sabah o adamla ilgili konusmalarını görünce burnuma ekşi ekşi koktu, intikam alayım demiştim. Artık kime niyet kime kısmet
Günaydınlar Çok kıskanıyorum hemen evlenmem lazımAlll alll bencee alll hipnotize edicem seni
hg canım
Tamam bekliyorum yılbaşina az kaldı para lazım
Benimki yatınca biraz işim vardı halledeyim dedim
Ayy koku deme müdurüm ya 1 ay yıkanmayan adam geliyor aklıma
Canım kocişkom kiskanç
Yazık ya bu zamanda kocasız olmak zor
Valla beni bitirdin buradao hain Bibibella uyuyor daha ben biliyorum kesin o baslatti şimdi fosur fosur uyuyor kadın
1 ay don da değiştirmiyormuş. Kalıp halinde cıkarıyordur herhalde artık dötoşundan. Ya da banyoya donuyla girip önce sıcak suyla yumusatıp cıkarıyor da olabilir. Belki de hiç cıkarmıyordur üstündeyken yıkanıp kurulanıyordur, donu artık bir uzvu haline gelmiştir. Rahatsız olmamasından belli
ay sus susKonuyu takibe almisim,bildirim geldi ve ilk gördüğüm mesaj bu oldu. Öyle bir betimlemişsinki sabah sabah gözümde canlandı o don
Valla beni bitirdin buradao hain Bibibella uyuyor daha ben biliyorum kesin o baslatti şimdi fosur fosur uyuyor kadın
Günaydınlar Çok kıskanıyorum hemen evlenmem lazım
abooo başlığa bak
Sen gelmemişmiydin zamanında buraya yanlız pro olmayanları kabul etmiyoruz ona göreabooo başlığa bak
isim bu degıldı sex ti ismiYeni görüyorum deme yüzlerce msj yazdıgın başlığı
konu başlığı baskaydıSen gelmemişmiydin zamanında buraya yanlız pro olmayanları kabul etmiyoruz ona göre
isim bu degıldı sex ti ismi
heee o evetYok yok buydu. Pro üyelere özel sexli baslıkla mı karıstırıyosun acaba? Bibinin her konusu seksli olduğu için normal
isim bu degıldı sex ti ismi
konu başlığı baskaydı
Bütün konularım öyle bunlar hep sexYok yok buydu. Pro üyelere özel sexli baslıkla mı karıstırıyosun acaba? Bibinin her konusu seksli olduğu için normal
Libidona sağlıkBütün konularım öyle bunlar hep sex
Bir işe yarasa keşke toprak olup gidecekLibidona sağlık