Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

:kusmuk::kusmuk::kusmuk: ya yine çamaşır değiştirse kendini silse bişey yapsa neyse dicem :kusmuk::kusmuk:1 haftayı bile düşünemiyorken 1 ay :kusmuk::kusmuk:

1 ay don da değiştirmiyormuş. Kalıp halinde cıkarıyordur herhalde artık dötoşundan. Ya da banyoya donuyla girip önce sıcak suyla yumusatıp cıkarıyor da olabilir. Belki de hiç cıkarmıyordur üstündeyken yıkanıp kurulanıyordur, donu artık bir uzvu haline gelmiştir. Rahatsız olmamasından belli:KK70:

1 ay don da değiştirmiyormuş. Kalıp halinde cıkarıyordur herhalde artık dötoşundan. Ya da banyoya donuyla girip önce sıcak suyla yumusatıp cıkarıyor da olabilir. Belki de hiç cıkarmıyordur üstündeyken yıkanıp kurulanıyordur, donu artık bir uzvu haline gelmiştir. Rahatsız olmamasından belli:KK70:
Konuyu takibe almisim,bildirim geldi ve ilk gördüğüm mesaj bu oldu. Öyle bir betimlemişsinki sabah sabah gözümde canlandı o don :KK70:

Alll alll bencee alll hipnotize edicem seni :KK53:

hg canım :halay:

Tamam bekliyorum yılbaşina az kaldı para lazım :KK76:

Benimki yatınca biraz işim vardı halledeyim dedim :KK12:

Ayy koku deme müdurüm ya 1 ay yıkanmayan adam geliyor aklıma :kusmuk:

Canım kocişkom :KK45: kiskanç :63:

Yazık ya bu zamanda kocasız olmak zor :KK70::KK70:
Günaydınlar :dondurma: Çok kıskanıyorum hemen evlenmem lazım :halay:

Konuyu takibe almisim,bildirim geldi ve ilk gördüğüm mesaj bu oldu. Öyle bir betimlemişsinki sabah sabah gözümde canlandı o don :KK70:
:kusmuk::kusmuk::kusmuk: ay sus sus :kusmuk:
Valla beni bitirdin burada:KK70:o hain Bibibella Bibibella uyuyor daha ben biliyorum kesin o baslatti şimdi fosur fosur uyuyor kadın:KK34:

Tabiki de uyuyorum :uykucu: o saatte ne işim var :sus:

Günaydınlar :dondurma: Çok kıskanıyorum hemen evlenmem lazım :halay:

evlen tabi bu zamanda kocasız zor :süslü::p

X