• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

hadi bakalım beline kuvvet kolay gelsin mis gibi evle dön bize :KK70: ay yengene sinir oldum ağzına ağzına naylon wc terliğiyle şlap şlap yapıştırasım var :KK70:
yatak odasını topladım bulaşıgı yıkadım çamsırı makineye attım şimdi odaları süpürüp ütü yapacam az önce faceden mesaj atmış gel oturalım diye bende işlerim var sen gel dedim oda ehliyet i haftaya halledecem şimdi vazgeçtim dedi

yatak odasını topladım bulaşıgı yıkadım çamsırı makineye attım şimdi odaları süpürüp ütü yapacam az önce faceden mesaj atmış gel oturalım diye bende işlerim var sen gel dedim oda ehliyet i haftaya halledecem şimdi vazgeçtim dedi
maşallah ellerine sağlık ay benimde ütüm var akşama :( oh iyi olmuş gelmemiş gıcık :D

maşallah ellerine sağlık ay benimde ütüm var akşama :KK43: oh iyi olmuş gelmemiş gıcık :KK70:
o da öyle işte bi yere gideriz mesela ısrar eder gidelim diye gidince 1 saat dolmadan hop ay şunu yapacaktım şunu unuttum gerisin geriye gider sagol tam temizliğe başladım elektrik gitti yeni geldi şimdi süpürüp silecem ütüyü de akşam yapacam mecbur

o da öyle işte bi yere gideriz mesela ısrar eder gidelim diye gidince 1 saat dolmadan hop ay şunu yapacaktım şunu unuttum gerisin geriye gider sagol tam temizliğe başladım elektrik gitti yeni geldi şimdi süpürüp silecem ütüyü de akşam yapacam mecbur
esesli kadın demek ki .neyse canım geç olsun güç olmasın

Kızlar kocalarınıza kendi ütünü kendin yap, kendi kahvaltını kendin hazırla desenize. :KK70:

Yoksa o dünya bir hayal mi. :KK70:

S Sargoz Allah yardımcın olsun.:KK43:
Hayal değil benimki var sabah kalkar gider işe kahvaltı istemez ofiste yer akşama yemek yapmasam niye yapmadın demez tost yeriz kahvaltılık yeriz :KK53: ütü zaten klasik giyicekse yapıyorum :KK70:
şimdi birde akşam yemeği mevzusu var üf:110:
Hehehe ben genelde yapmıyorum bi çeşit bişey yapıyorum :KK53: nasıl rahatım ama

• Beğen
Reactions: K_G
Hayal değil benimki var sabah kalkar gider işe kahvaltı istemez ofiste yer akşama yemek yapmasam niye yapmadın demez tost yeriz kahvaltılık yeriz :KK53: ütü zaten klasik giyicekse yapıyorum :KK70:

bende öyleyim ama bugün benimkinin haline üzüldüm öğlen geldi kendine nugget kızarttı falan acıdım haline :D

ben kıyamıyorum üzülüyorum şimdilerde bıraktım kendimi ama bugün akşam için yemegini salatasını falan hazırladım elimden geldiğince yazık üç kuruş için akşama kadar çalışıyor kendime kızıyorum umarım bu miskin ve yorgun halimden kurtulurum :(

• Beğen
Bibibella Bibibella yardım et bana tavsiyen lazım : (
şimdi benim eşimin ailesi köyde yaşıyor, bende şehirde yaşadım bu zamana kadar bayramlarda babaannemlere köye dahi gitmezdim zaten okb var bu 1.
eşimin kardeşinin düğünü var ekimde 1 hafta gitmek istiyor buda 2.
Bende düğün arefesinde ne işimiz var 1 hafta zaten kalabalığa gelemiyorum biliyosun dedim.
O da zaten bu zamanda gidilir vs dedi.
Ben orda nasıl yıkanacam peki bunuda düşündün mü dedim. Napayım aileme gitmeyeyim mi dedi.
O zaman sen önce git ben sonra gelirim dedim bişey demedi öylede yapıcam muhtemelen.
Asıl olay şu birbirimizden çok farklıyız farklı hayatlar yaşamışız orta yolu bulamıyoruz bi türlü. Bu beni çok üzüyor kendini ait hissetmiyorsun diyor oraya bende evet ait değilim çünkü dedim. Ben hiç bi zaman onun istediği gibi biri olarak davranamam. Napıcam bilmiyorum keşke orta yolu olsaydı onu da üzmek istemiyorum onu yadırgamakta değil amacım ama ben oraya ait değilim yapamıyorum, her gelen misafiri öpmek gibi bi huyum asla olmadı, en fazla hoşgeldin der odama giderdim bunu yapamam ben o da yapamıyor bişeyler öyle salak gibi yaşıyoruz birbirmizi mutlu edemeden : (

Son düzenleme:
LunaDaisies LunaDaisies canım zaten dertlerinin başı okb eşinde bunu biliyorsa anlayışlı olmalı 1 hafta kalamiyacağını bilmeli zaten sorunun olmada dersin 1 hafta eşim için çekerim ;) zaten köyde güzeldir ne olursa olsum 1 hafta su gibi akıp geçer orayı gez burayı gez derken ama dediğim gibi senin sıkıntıların var bunu güzelce eşine anlat hastalık bu sonuçta bilerek yapmıyorsun ya

LunaDaisies LunaDaisies canım zaten dertlerinin başı okb eşinde bunu biliyorsa anlayışlı olmalı 1 hafta kalamiyacağını bilmeli zaten sorunun olmada dersin 1 hafta eşim için çekerim :KK66: zaten köyde güzeldir ne olursa olsum 1 hafta su gibi akıp geçer orayı gez burayı gez derken ama dediğim gibi senin sıkıntıların var bunu güzelce eşine anlat hastalık bu sonuçta bilerek yapmıyorsun ya
okb artık benim kişiliğime dönüştü değiştiremiyorum bazı şeyleri çocukluktan beri yapmadığım bi srü şey var ve şu an onların hepsini yapmam isteniyor ben yapamıyorum o kadarını değiştiremiyorum aslında değiştirmekte istemiyorum galiba çünkü çok rahatsız oluyorum yapmamı istedikleri şeylerden : :( o zaten ben seni anlıyorum dedi ama bana hak veremiyormuş orta yolu bulmıyoruz dedi bu şimdi böyle yarın bigün çocuk olunca oraya gitmek benim için daha zor olacak ben kalıcı bi çözüm istiyorum ama bulamıyorum küs değiliz onunla ama mutluda olmaıyorz

LunaDaisies LunaDaisies Hak veremiyorsa anlamıyordur. Okbliyi anlamak için okbli olmak lazım.

Ama şu da var. Anlayabilmesi için, senin tedaviye de açık olman lazım bence.
Şöyle bir kendimi eşinin yerine koydum:

Evet, eşim okbli. Evet, onun için bunlar zor. Anlıyorum. Eşim onu anlamamı ve onun okbsini kabul etmemi istiyor. Ama okb bir hastalıksa eşim iyileşmek için neden bir şey yapmıyor. Okbliyim diye kenara çekiliyor ve düzeltmek için zorlamıyor.

İlişkinizin arka planını ve yapısını bilmeden yorum yaptım, kusura bakma. Sadece bir bakış açısı sunayım dedim.

okb artık benim kişiliğime dönüştü değiştiremiyorum bazı şeyleri çocukluktan beri yapmadığım bi srü şey var ve şu an onların hepsini yapmam isteniyor ben yapamıyorum o kadarını değiştiremiyorum aslında değiştirmekte istemiyorum galiba çünkü çok rahatsız oluyorum yapmamı istedikleri şeylerden : :KK43: o zaten ben seni anlıyorum dedi ama bana hak veremiyormuş orta yolu bulmıyoruz dedi bu şimdi böyle yarın bigün çocuk olunca oraya gitmek benim için daha zor olacak ben kalıcı bi çözüm istiyorum ama bulamıyorum küs değiliz onunla ama mutluda olmaıyorz

Canım çocuk olduğunda okbnin hafifliceni düşünüyorum ben. Ayrıca eşinsenin hep böyle olduğunu biliyorsa şimdi sana haksızlık yapıyor demektir ;)

Canım çocuk olduğunda okbnin hafifliceni düşünüyorum ben. Ayrıca eşinsenin hep böyle olduğunu biliyorsa şimdi sana haksızlık yapıyor demektir :KK66:
bana seni düşüdüğüm için oraya 1 hafta gidiyorum yoksa bana kalsa 20 gün öncesinden giderim dedi bilmiyorum ki
LunaDaisies LunaDaisies Hak veremiyorsa anlamıyordur. Okbliyi anlamak için okbli olmak lazım.

Ama şu da var. Anlayabilmesi için, senin tedaviye de açık olman lazım bence.
Şöyle bir kendimi eşinin yerine koydum:

Evet, eşim okbli. Evet, onun için bunlar zor. Anlıyorum. Eşim onu anlamamı ve onun okbsini kabul etmemi istiyor. Ama okb bir hastalıksa eşim iyileşmek için neden bir şey yapmıyor. Okbliyim diye kenara çekiliyor ve düzeltmek için zorlamıyor.

İlişkinizin arka planını ve yapısını bilmeden yorum yaptım, kusura bakma. Sadece bir bakış açısı sunayım dedim.
Yaptım canım buranın en iyi psikiyatrisine gittim bi sürü ilaç aldım kendi zorlandığım konularda kendimi törpüledim falan ama sürekli herkesle hoşgeldin demek için öpmem gerekmesi kullanılmış çarşaflarda uyumak kaç kişinin girdiği o tuvaleti ve banyoyu kullanmak bana zor geliyor ben bunları değişitirmek istemiyorum bu temizliğin gereği diye düşünüyorum beni zorluyor bunlar ve bunun gibi birçok şey

• Beğen
bana seni düşüdüğüm için oraya 1 hafta gidiyorum yoksa bana kalsa 20 gün öncesinden giderim dedi bilmiyorum ki

Yaptım canım buranın en iyi psikiyatrisine gittim bi sürü ilaç aldım kendi zorlandığım konularda kendimi törpüledim falan ama sürekli herkesle hoşgeldin demek için öpmem gerekmesi kullanılmış çarşaflarda uyumak kaç kişinin girdiği o tuvaleti ve banyoyu kullanmak bana zor geliyor ben bunları değişitirmek istemiyorum bu temizliğin gereği diye düşünüyorum beni zorluyor bunlar ve bunun gibi birçok şey

Anlıyorum. Keşke anlamasaydım. Ama anlıyorum.
Ben de yüz milyon kere gazı kapatıp kapatmadığımı, fişleri çekip çekmediğimi kontrol ettiğimde "Ama yapmam gerekiyor. Ya yangın çıkarsa? Hem bu kötü bir huy değil ki, tedbirliyim sadece." diyorum.
Ama kendimi kandırıyorum.
Bize göre temizliğin gerekleri ya da tedbirli olmak aslında çok yorucu.
Dediğim gibi, keşke seni anlamasaydım. :(

Bu arada kvden bilmiyormu böyle olduğunu canım çarşafını kendin götür hatta bikaç tane havlunu götür kendi şeylerini kullan hep wcyede girince domestos dök öyle gir onlarada bişey demezler heralde

• Beğen
Back