- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
aynen kociş benim tembelliğim yüzünden konuşmuyor benle sabah kahvaltı yapmadan gittiçok sıkıcı birgün sizde durumlar nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen kociş benim tembelliğim yüzünden konuşmuyor benle sabah kahvaltı yapmadan gittiçok sıkıcı birgün sizde durumlar nedir
aynen kociş benim tembelliğim yüzünden konuşmuyor benle sabah kahvaltı yapmadan gitti
geçmiş olsun demek bugun kocaların kızma günü bende ütü yapmamıştım söyleniyordu sabah aman akşam eve gidince yaparımaynen kociş benim tembelliğim yüzünden konuşmuyor benle sabah kahvaltı yapmadan gitti
hheralde benim ki artık söylenmiyor bilegeçmiş olsun demek bugun kocaların kızma günü bende ütü yapmamıştım söyleniyordu sabah aman akşam eve gidince yaparım
saat 10 da yada 10 :30 da gider değişiyor yani bazen 7 de gittiği oluyor tembellikten bıktım eşimde bıktı ama inan yapamıyorum yapmayı istiyorum ama olmuyorKaçta gidiyor. Benimki de yapmadan gider hep
saat 10 da yada 10 :30 da gider değişiyor yani bazen 7 de gittiği oluyor tembellikten bıktım eşimde bıktı ama inan yapamıyorum yapmayı istiyorum ama olmuyor
halsizmi hissediyorsun kendini bende bi ara öyleydim hiç kalkamıyordum yerimden vitamin ilacına başladım epey düzelme varhheralde benim ki artık söylenmiyor bile
aynen troid bende de vardı biara hızla kiloda almıştım herkes yerinden kalkmıyorsun tembelsin ondan demiştiAaa kız sen kaçta yapıyon ki kahvaltıyı? Beraber yapın o saatte.
Sorma ben de inanılmaz tembelim ama benimki tiroidlerdenmiş, sen de baktırsan mı bi acaba?
aynen troid bende de vardı biara hızla kiloda almıştım herkes yerinden kalkmıyorsun tembelsin ondan demişti
evet sürekli yorgunum canım hiçbişey istemiyor herseye kırılıyorum alınganlık hat safhada duvarlar üstüme üstüme geliyorhalsizmi hissediyorsun kendini bende bi ara öyleydim hiç kalkamıyordum yerimden vitamin ilacına başladım epey düzelme var
ben şimdi yapacam kahvaltımı bıraksan akşama kadar aç dururum buda benim huyum baktıracam ama bi gidemedim ki dr aAaa kız sen kaçta yapıyon ki kahvaltıyı? Beraber yapın o saatte.
Sorma ben de inanılmaz tembelim ama benimki tiroidlerdenmiş, sen de baktırsan mı bi acaba?
mutlaka git ihmal etmeevet sürekli yorgunum canım hiçbişey istemiyor herseye kırılıyorum alınganlık hat safhada duvarlar üstüme üstüme geliyor
kaç kere randevu aldım ama kısmet olmadı oglumu bırakacak kimse yok bugün yine randevu almıştım ama oglum uyanmadı gidemedimmutlaka git ihmal etme
hadi ya inş. en kısa zamanda kısmet olur annen kayın validen falan yokmukaç kere randevu aldım ama kısmet olmadı oglumu bırakacak kimse yok bugün yine randevu almıştım ama oglum uyanmadı gidemedim
kv dem var ama onunla limoniyiz bide oğlumu kötü etkiliyor troide baktırmak için hangi bölüme gitmem lazım kihadi ya inş. en kısa zamanda kısmet olur annen kayın validen falan yokmu
dahiliyeye gidersen hallolur.umarım kısa zamanda sorunun hallolur.üstünde bi ağırlık varsa komik gelebilir ama evi sildiğin suya sirke koy biraz kötü enerjiden arındırıyor ve gerçekten ferahlıyorsunkv dem var ama onunla limoniyiz bide oğlumu kötü etkiliyor troide baktırmak için hangi bölüme gitmem lazım ki
tamam tatlım deneyecem sagoldahiliyeye gidersen hallolur.umarım kısa zamanda sorunun hallolur.üstünde bi ağırlık varsa komik gelebilir ama evi sildiğin suya sirke koy biraz kötü enerjiden arındırıyor ve gerçekten ferahlıyorsun
kolay gelsin tatlım ha bide @azerinnn in topiği var temizlik yapasın yoksa bile git bak topice kesin evi baştan sona temizliyorsun inanılmaz gazlı bi topictamam tatlım deneyecem sagol
tamam bakıyorum hemen kardeşimin hanımından da bıktım inan 2 güne bir yegenimi bize bırakıp arkadsıyla bulusmaya alışverişe şuna buna gidiyor yegenim hiperaktif söz dinlemiyor hayır da diyemiyorum durumumu biliyor ama yine getiriyor biraz sonra yine getirecek mişkolay gelsin tatlım ha bide @azerinnn in topiği var temizlik yapasın yoksa bile git bak topice kesin evi baştan sona temizliyorsun inanılmaz gazlı bi topic
ay nefret ederim öyle rahat tiplerden bizdede var bitane başa çıkamadım en sonunda yenge ben bukadar çocuk bakmaya meraklı olsam doğururum dedim şakayla karışık dahada getirmedi.dr giderken sende bırak bakalım bakabilecekmi.tamam bakıyorum hemen kardeşimin hanımından da bıktım inan 2 güne bir yegenimi bize bırakıp arkadsıyla bulusmaya alışverişe şuna buna gidiyor yegenim hiperaktif söz dinlemiyor hayır da diyemiyorum durumumu biliyor ama yine getiriyor biraz sonra yine getirecek miş