• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ay nefret ederim öyle rahat tiplerden bizdede var bitane başa çıkamadım en sonunda yenge ben bukadar çocuk bakmaya meraklı olsam doğururum dedim şakayla karışık dahada getirmedi.dr giderken sende bırak bakalım bakabilecekmi.
bi bide bahane bulur o acayip yalan söylüyor kardeşim söylemese farkedecekmiyecektim bide yegenim oglumu dövüyor ben kızıyorum ama gelinimizden ses yok bırakamam ona zaten 1.5 yasından beri çocuk kreş anneanne babaanne ve arada bende geçiriyor günlerini şuan 4 yaşında pek umurunda degil anlayacan

bi bide bahane bulur o acayip yalan söylüyor kardeşim söylemese farkedecekmiyecektim bide yegenim oglumu dövüyor ben kızıyorum ama gelinimizden ses yok bırakamam ona zaten 1.5 yasından beri çocuk kreş anneanne babaanne ve arada bende geçiriyor günlerini şuan 4 yaşında pek umurunda degil anlayacan
Allah akıl fikir versin ne denirki başka :(

Kızlar kocalarınıza kendi ütünü kendin yap, kendi kahvaltını kendin hazırla desenize. :D

Yoksa o dünya bir hayal mi. :D

S Sargoz Allah yardımcın olsun.:(

Allah akıl fikir versin ne denirki başka :KK43:
işim var yorgunum yazdım oda mesaj atmış sen bize gel diye mesaj atmayıncada erolu getireyim mi yazmış bende inan çok işim var size gelemem sen getir yazdım ben kimseden medet ummam çocuk konusunda ehliyet kursuna baslayacakmış da falan bende isterim ehliyetim olsun üniversteyi dışardan bitireyim ama oglumun bana ihtiyacı var diplomama degil çocuk olduktan sonra hele anneye ihtiyac duydugu dönemlerde böyle şeyler peşine koşturmak bana ters geliyor

ay nefret ederim öyle rahat tiplerden bizdede var bitane başa çıkamadım en sonunda yenge ben bukadar çocuk bakmaya meraklı olsam doğururum dedim şakayla karışık dahada getirmedi.dr giderken sende bırak bakalım bakabilecekmi.
bi kaç hafta önce bize getirdi yine yegenimi oglum da rahatsızdı o dönem neyse ben 1 saat içinde gelirim temsilciliğimi iptal ettirecem de dedi inan 4 saat sonra geldi iptal de ettirmemiş vazgeçmiş falan neyse yegenim sehpayı kırdı hiç kılını bile kıpırttatmadı yegenim elbette bakacam ama kendi evinde çocuk mum gibi bişey yapsa indiriyor şamarı .çocuga ama dişarda dünya yansa umuru degil

sagol canım benim ki bildiğin küs bana

İlginç ya. Küsülecek mesele mi bu. Tabi olayın arka planını bilmiyorum ama... Ben olsam sen hazırla da beni kaldır derdim.
Bekara karı boşamak kolaydır, evet. :)

İlginç ya. Küsülecek mesele mi bu. Tabi olayın arka planını bilmiyorum ama... Ben olsam sen hazırla da beni kaldır derdim.
Bekara karı boşamak kolaydır, evet. :)
kocam aşırı maço ve takıntılı hklı da bu konuda ama elimde deg
il

• Beğen
Reactions: K_G
3 gündür başımın ağrısı geçmedi. :KK51:

kızlar gitmem gerek ev perişan işler biterse gelirim

Back