• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bu arada kvden bilmiyormu böyle olduğunu canım çarşafını kendin götür hatta bikaç tane havlunu götür kendi şeylerini kullan hep wcyede girince domestos dök öyle gir onlarada bişey demezler heralde
Bu kadar detaylı bilmiyorlar canım sadece takıntılımı olduğumu biliyor biraz.. evet bu gidişimde nevresimimi götürecem, onların havlusunu kullanmadım ki hiç hep peçeteyle sildim peçetelerini bitirdim heh :D

Bazı şeyleri paylaşmak(!); mutluluğunu paylaşmak değil, görgüsüzlüktür bana göre. Görmemişliktir.

kızlar kocacık un almış akşama patates böregi yap dedi bi kere yaptım ama çok sert olmuştu tandır ocagında yapıyordum önceden çok güzel oluyordu elektrikli fırında güzel olmadı bi öneriniz var mı

kızlar kocacık un almış akşama patates böregi yap dedi bi kere yaptım ama çok sert olmuştu tandır ocagında yapıyordum önceden çok güzel oluyordu elektrikli fırında güzel olmadı bi öneriniz var mı
Canım fazla pişirme,yumuşak olmasını istiyorsan Yada şöyle bir tarif veriyim;bir şişe soda,2 yumurta ve 1 su bardağının yarısına süt yarısına sıvı yağ koy ekle,iyice karıştırıp,yufkaları bu karışıma batırıp yay tepsiye, içini koyduktan sonra dilimle kalan sosu üzerine dök,yarım saat kadar dolapta beklet çeksin iyice ,pişir. Yumuşacık oluyor böyle yapınca böreğim. Dene istersen bir.
Kolay gelsin.

Back