• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Canım fazla pişirme,yumuşak olmasını istiyorsan Yada şöyle bir tarif veriyim;bir şişe soda,2 yumurta ve 1 su bardağının yarısına süt yarısına sıvı yağ koy ekle,iyice karıştırıp,yufkaları bu karışıma batırıp yay tepsiye, içini koyduktan sonra dilimle kalan sosu üzerine dök,yarım saat kadar dolapta beklet çeksin iyice ,pişir. Yumuşacık oluyor böyle yapınca böreğim. Dene istersen bir.
Kolay gelsin.
sagol canım

kızlar kocacık un almış akşama patates böregi yap dedi bi kere yaptım ama çok sert olmuştu tandır ocagında yapıyordum önceden çok güzel oluyordu elektrikli fırında güzel olmadı bi öneriniz var mı
patates böreği derken patatesli börek mi?
ben böreklerimin üstünü hep yoğurtlu yumurtayla yapıyorum bi de domatesli ki domatesin suyu yumuşatsn diye. yufkalar çok kuruyor yoksa

patates böreği derken patatesli börek mi?
ben böreklerimin üstünü hep yoğurtlu yumurtayla yapıyorum bi de domatesli ki domatesin suyu yumuşatsn diye. yufkalar çok kuruyor yoksa
Yaptim hamuru kendim yaptım cok da güzel oldu cok şükür

ufak bir tarif alabilirmiyiz:KK22:
Goz kararı un 2 yumurta tuz 6 corba kasigi yogurt 1 kabartma tozu 1cay kasigi karbonat goz karari sıvı yağ biraz su yogurdum 1 2 saat dinlendirdim oklavayla actim ocine haşlanmış patatesi ve incecik doğranmış sogani tuzlayip baharat layim trpsiye kivirarak koydum hamur bitinceye kadar kivirarak yaglanmis tepsiye yerlestirdim uzerine yogurt yumurta sarisi aycicek le yaptigim sos dan surdum 200 derecede pisirdim yavas yavas

Goz kararı un 2 yumurta tuz 6 corba kasigi yogurt 1 kabartma tozu 1cay kasigi karbonat goz karari sıvı yağ biraz su yogurdum 1 2 saat dinlendirdim oklavayla actim ocine haşlanmış patatesi ve incecik doğranmış sogani tuzlayip baharat layim trpsiye kivirarak koydum hamur bitinceye kadar kivirarak yaglanmis tepsiye yerlestirdim uzerine yogurt yumurta sarisi aycicek le yaptigim sos dan surdum 200 derecede pisirdim yavas yavas
peki açtğn hamurun kalnlığı nasıldı canım yufka gibi mi daha mı kalın? bu arada çok teşekkür ederim uğraşp yazmşsn. valla canm aşırı çekti gdp yapsam mı napsam

peki açtğn hamurun kalnlığı nasıldı canım yufka gibi mi daha mı kalın? bu arada çok teşekkür ederim uğraşp yazmşsn. valla canm aşırı çekti gdp yapsam mı napsam
Ben misafir falan gelince pek ince acamadim cok kalinda degildi ama ince olsa daha iyi tabi

S Sargoz bana bi akıl ver. dün regl oldum sancım oluyor ara ara. çok şiddrtli değil ama anatomik olarak bitik haldeyim... bu akşam liseden beri yakın oldğmz bi arkadaşımın nişanı var. sapsarı bir elbisem vardı onu giyecektm,bir de oynayacktım tabi... napsam bilmiyorum. pantalon bluzla gitsem daha rahat ederim. ama o şekilde gidersem kırılır mı? oynamasam küser mi oof 3 gün erken geldi. bi önceki ay da kuzenimin düğünü vardı. orda da 3 gün geç gelmişti. benm aleyhime çalışıyo yaa

S Sargoz bana bi akıl ver. dün regl oldum sancım oluyor ara ara. çok şiddrtli değil ama anatomik olarak bitik haldeyim... bu akşam liseden beri yakın oldğmz bi arkadaşımın nişanı var. sapsarı bir elbisem vardı onu giyecektm,bir de oynayacktım tabi... napsam bilmiyorum. pantalon bluzla gitsem daha rahat ederim. ama o şekilde gidersem kırılır mı? oynamasam küser mi oof 3 gün erken geldi. bi önceki ay da kuzenimin düğünü vardı. orda da 3 gün geç gelmişti. benm aleyhime çalışıyo yaa
bilmiyorum ki

koyu renk yada fuşya pembe kırmızı giyebilirsin tester dişli aslan pencesi iç ayaklarını üşütme

Back