bi bide bahane bulur o acayip yalan söylüyor kardeşim söylemese farkedecekmiyecektim bide yegenim oglumu dövüyor ben kızıyorum ama gelinimizden ses yok bırakamam ona zaten 1.5 yasından beri çocuk kreş anneanne babaanne ve arada bende geçiriyor günlerini şuan 4 yaşında pek umurunda degil anlayacanay nefret ederim öyle rahat tiplerden bizdede var bitane başa çıkamadım en sonunda yenge ben bukadar çocuk bakmaya meraklı olsam doğururum dedim şakayla karışık dahada getirmedi.dr giderken sende bırak bakalım bakabilecekmi.
Allah akıl fikir versin ne denirki başkabi bide bahane bulur o acayip yalan söylüyor kardeşim söylemese farkedecekmiyecektim bide yegenim oglumu dövüyor ben kızıyorum ama gelinimizden ses yok bırakamam ona zaten 1.5 yasından beri çocuk kreş anneanne babaanne ve arada bende geçiriyor günlerini şuan 4 yaşında pek umurunda degil anlayacan
işim var yorgunum yazdım oda mesaj atmış sen bize gel diye mesaj atmayıncada erolu getireyim mi yazmış bende inan çok işim var size gelemem sen getir yazdım ben kimseden medet ummam çocuk konusunda ehliyet kursuna baslayacakmış da falan bende isterim ehliyetim olsun üniversteyi dışardan bitireyim ama oglumun bana ihtiyacı var diplomama degil çocuk olduktan sonra hele anneye ihtiyac duydugu dönemlerde böyle şeyler peşine koşturmak bana ters geliyorAllah akıl fikir versin ne denirki başka
bi kaç hafta önce bize getirdi yine yegenimi oglum da rahatsızdı o dönem neyse ben 1 saat içinde gelirim temsilciliğimi iptal ettirecem de dedi inan 4 saat sonra geldi iptal de ettirmemiş vazgeçmiş falan neyse yegenim sehpayı kırdı hiç kılını bile kıpırttatmadı yegenim elbette bakacam ama kendi evinde çocuk mum gibi bişey yapsa indiriyor şamarı .çocuga ama dişarda dünya yansa umuru degilay nefret ederim öyle rahat tiplerden bizdede var bitane başa çıkamadım en sonunda yenge ben bukadar çocuk bakmaya meraklı olsam doğururum dedim şakayla karışık dahada getirmedi.dr giderken sende bırak bakalım bakabilecekmi.
sagol canım benim ki bildiğin küs bana
kocam aşırı maço ve takıntılı hklı da bu konuda ama elimde degİlginç ya. Küsülecek mesele mi bu. Tabi olayın arka planını bilmiyorum ama... Ben olsam sen hazırla da beni kaldır derdim.
Bekara karı boşamak kolaydır, evet. :)
benim açlıktan ölsede yapmazbenimki şu an kendi yemeğini kendi hazırlıyor baktı ki benden hayır yok : /
allah allah o da bi değişikmişbenim açlıktan ölsede yapmaz
inatcı şekerimallah allah o da bi değişikmiş
benimki inat edince bende inat ediyorum ikimizde aç kalıyoıruz : Dinatcı şekerim
malesef ben inat edemiyorum ama sizinki de iyiymiş :)benimki inat edince bende inat ediyorum ikimizde aç kalıyoıruz : D
şimdi birde akşam yemeği mevzusu var üfmalesef ben inat edemiyorum ama sizinki de iyiymiş :)
evetşimdi birde akşam yemeği mevzusu var üf
geçmiş olsun3 gündür başımın ağrısı geçmedi.
hadi bakalım beline kuvvet kolay gelsin mis gibi evle dön bizekızlar gitmem gerek ev perişan işler biterse gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?