Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

saat 10 da yada 10 :30 da gider değişiyor yani bazen 7 de gittiği oluyor tembellikten bıktım eşimde bıktı ama inan yapamıyorum yapmayı istiyorum ama olmuyor

Aaa kız sen kaçta yapıyon ki kahvaltıyı? Beraber yapın o saatte.
Sorma ben de inanılmaz tembelim ama benimki tiroidlerdenmiş, sen de baktırsan mı bi acaba?

Sorma ben de inanılmaz tembelim ama benimki tiroidlerdenmiş, sen de baktırsan mı bi acaba?
aynen troid bende de vardı biara hızla kiloda almıştım herkes yerinden kalkmıyorsun tembelsin ondan demişti

aynen troid bende de vardı biara hızla kiloda almıştım herkes yerinden kalkmıyorsun tembelsin ondan demişti

Aynen aynenn. Birden kilo almaya basladım, içimden hiçbir sey yapmak gelmiyordu. Sen ilaç mı kullandın? İlaç kullandıktan sonra kilo verdin mi?

halsizmi hissediyorsun kendini bende bi ara öyleydim hiç kalkamıyordum yerimden vitamin ilacına başladım epey düzelme var
evet sürekli yorgunum canım hiçbişey istemiyor herseye kırılıyorum alınganlık hat safhada duvarlar üstüme üstüme geliyor

ben şimdi yapacam kahvaltımı bıraksan akşama kadar aç dururum buda benim huyum baktıracam ama bi gidemedim ki dr a

kv dem var ama onunla limoniyiz bide oğlumu kötü etkiliyor troide baktırmak için hangi bölüme gitmem lazım ki
dahiliyeye gidersen hallolur.umarım kısa zamanda sorunun hallolur.üstünde bi ağırlık varsa komik gelebilir ama evi sildiğin suya sirke koy biraz kötü enerjiden arındırıyor ve gerçekten ferahlıyorsun

dahiliyeye gidersen hallolur.umarım kısa zamanda sorunun hallolur.üstünde bi ağırlık varsa komik gelebilir ama evi sildiğin suya sirke koy biraz kötü enerjiden arındırıyor ve gerçekten ferahlıyorsun
tamam tatlım deneyecem sagol

kolay gelsin tatlım ha bide @azerinnn in topiği var temizlik yapasın yoksa bile git bak topice kesin evi baştan sona temizliyorsun inanılmaz gazlı bi topic
tamam bakıyorum hemen kardeşimin hanımından da bıktım inan 2 güne bir yegenimi bize bırakıp arkadsıyla bulusmaya alışverişe şuna buna gidiyor yegenim hiperaktif söz dinlemiyor hayır da diyemiyorum durumumu biliyor ama yine getiriyor biraz sonra yine getirecek miş

ay nefret ederim öyle rahat tiplerden bizdede var bitane başa çıkamadım en sonunda yenge ben bukadar çocuk bakmaya meraklı olsam doğururum dedim şakayla karışık dahada getirmedi.dr giderken sende bırak bakalım bakabilecekmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…