Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

İşte ben ilerler diye korkuyorum. .
Biraz yendim bende . .
Hergün halı silmiyorum artık . .
Hergün koltuk çekmiyor, cam silmiyorum. .
Yoruldum artık. .
Günlük kolay yapıyorum tamam. .
Duş takıntısı bende de var. .
Kirliyim gibi geliyor. .
Dışarıdan gelince direk duş..
Şuanda günde en az 1,2 kez duş alıyorum. .
Offf şüphe mahvediyor..
Kafam yoruluyor. .

Amin inşallah kısçem ♡
Rabbim hayırlı olmasını diliyorum. .

LunaDaisies @Eses07 bir de başka şeyle oyalan,iyi gelir diyorlar.külliyen yalan...
şu an evdeyim ama çalıştığım dönemde kafam aşırı dolu olmasına ve eve iş getirmeme rağmen, takıntılarım hiç azalmadı. yenie vliydim bi de...ya işteyim ya ev temizliyorum. kocamla en büyük kavgamız bir pazar günü temizlik yapıyorum diye çıkmıştı. her şeyi yetiştirip mükemmel yapayım derken o kadar yıprandım ki her gün eve gelip merdivenlerde yarım saat ağlıyordum,sonra da günlük işlerimi yapıyordum.
kocam işi bıraktırdı.
iyi ki de bıraktırdı...

Çalışırken gece ev süpürüp silerdim

Ne düzenli bi uykum var ne de spor yapıyorum
Hormonlarıma da hiç baktırmadım
Çok mantıklı geldi söylediğin

Hormon derken, serotonin hormonundan bahsediyorum. Zaten verilen ilaçlarda serotoninin arttırmak için.

OKB maalesef çok yaygın. Elini sallasan OKB. Artık önemli olan ne kadar ilerlemiş olduğu.

canım o bende de var hala dışarı çıkınca kesinlikle yıkanmam gerekiyor, yabancı biri koltuğa oturunca silmem gerekiyor, hele tuvaleti kullanırsa bana o gün rahat yok kesinlikle
evet haklısın bende mesela ders çalışmam gerekiyor daha fazla strese giriyorum düşünmeyeceğim şey bile o an aklıma yapışık kalıyor

Çalışırken gece ev süpürüp silerdim
aynen...cuma gecesi ev süpürmek nedir ya önünde koca hafta sonu var di mi halledersin ama yoook olur mu ev pis derler.
bak sana bişey atıcam okursan sevinirm, mizah artı yemek tarifler paylaştığım bir blog var bununla ilgili bir yazım vardı
http ://birdelinintarifleri.blogspot.com.tr/2014/12/menemen-ve-jason-statham-tarz-yasantm.html
httpden sonra boşlukarı silersin başka linki engelliyor site sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…