şu an ilaçlar sayesinde çoğu yok oldu zaten uyumaktan yapmaya takatim olmuyorduda neyse..
abartısız günde 10 saat yıkanırdım üni yıllarımda, rahat edemezdim okuldan gedldiğimde sanki okul çok pis bi yermiş bende şeye batmmışım gbi hissederdim, tuvaletleri kullanmazdım kesinlikle, mikrop giderici jel olurdu ıslak mendilim olurdu yanımda yanımdan geçen herkes sanki kulağıma tükürüyomuş üflüyomuş gibi hissederdim çok aşırı yıkardım kulaklarımıbişey girmesin diye müzik dinlememe rağmen kulaklık takardımj kulağıma bunlar 2008 yılında olan şeyler
... 6 ay önceki durumumda aşırı şüphe durummuydu eşimden kendimden herşeyden şüphe ederdim.. kaç kutu şampuan bitiriyordum anlatamam size elimi yüzümü cifle yıkamalr, saçlarımı yıkamayayım diye bi kez daha şampuanı duşa kabinden dışarı atardım sonra tekrar çıkıp alırdım olmadı sabunla yıkardım bi türlü çıkmazdım banyodan
yemek yapamazdım kirlenecem diye hala daha çiğ şeylere dokunduğumda banyo yaparım ama banyoı sayım azaldı allaha şşükür ben çok çektim bu durumdan