Eğer öyleyse ben de okbyimokb direkt titizlik hastalığı sanılıyor sanırım değil mi? ama aslında öyle değil, obsesiyon her şeye dair olabilir. ben hiç bir uzmanla görüşmedim. ama beni çok rahatsz eden bir şey var. dışarıda bulunmak. evde çok huzurluyum. ama dışarısı üzerime geliyor. toplu taşıma,avm annemin evi bile faketmiyor...okb olabilr mi bu ya
anammm hıphızlı okudum. çok sürükleyiciydi ya... ne güzel mutlu sonlara bayılırım. bu işin o kadar oluru varmış ki, kesinlikle alın yazınızda birbirinizi bulmuşsunuz. isteyen herkese böyle saf duygular versin rabbim
Kız sen benmisin yoksaokb direkt titizlik hastalığı sanılıyor sanırım değil mi? ama aslında öyle değil, obsesiyon her şeye dair olabilir. ben hiç bir uzmanla görüşmedim. ama beni çok rahatsz eden bir şey var. dışarıda bulunmak. evde çok huzurluyum. ama dışarısı üzerime geliyor. toplu taşıma,avm annemin evi bile faketmiyor...okb olabilr mi bu ya
Hangi tedavi canım?Eskiden yürüyüş yapar gezerdim. .
Tedaviden sonra bunalım mod sanırım. .
Ne uyku düzenli ne yeme içme ..
BebekHangi tedavi canım?
yabancıların bu tarz kişilere bir adı var outgoing personEğer öyleyse ben de okbyim
Ben de dışarda bulunmaktan rahatsız oluyorum
anammm hıphızlı okudum. çok sürükleyiciydi ya... ne güzel mutlu sonlara bayılırım. bu işin o kadar oluru varmış ki, kesinlikle alın yazınızda birbirinizi bulmuşsunuz. isteyen herkese böyle saf duygular versin rabbim
yabancıların bu tarz kişilere bir adı var outgoing person
tam türkçe karşılığı yok. dış mekan insanı gibi oluyor.
işte onun tam zıddı indoor person da ben oluyorum. evden dışarı çıkmama rekorun ne?
benim 15 gün
ya ben de avm severim. illa gezmeye gidilcekse avmden yanayım. en azından. güneş yok. ama ev mi avm mi desen kesinlikle ev derim.Kız sen benmisin yoksabizde 2 yıllık evli ve 9 yıldır da birlikteyiz bende dışarı pek çıkmak istemiyorum ama avm severim
şu an ilaçlar sayesinde çoğu yok oldu zaten uyumaktan yapmaya takatim olmuyorduda neyse..Ne gibi şeyler var bendede olma ihtimali yüksek ama ben kendime telkinde bulunuyorum aman kirleneyim şöyle olsun böyle olsun nede olsa eve gidince yıkanıcam diyorum çantamda kolanya olmadan kesinlikle dışarı çıkmam otobüse binince hemen ellerime dökerim inince dökerim telimi silerim
Dışarı çıkmasam sorun olmuyor benim için zaten pekde dışarı çıkan bir insan değilim bi sefer yıkanmak yetiyor ama evdede kolonya çok kullanıyorum elime özellikle
nasıl kurtuldun ya da azalttınşu an ilaçlar sayesinde çoğu yok oldu zaten uyumaktan yapmaya takatim olmuyorduda neyse..
abartısız günde 10 saat yıkanırdım üni yıllarımda, rahat edemezdim okuldan gedldiğimde sanki okul çok pis bi yermiş bende şeye batmmışım gbi hissederdim, tuvaletleri kullanmazdım kesinlikle, mikrop giderici jel olurdu ıslak mendilim olurdu yanımda yanımdan geçen herkes sanki kulağıma tükürüyomuş üflüyomuş gibi hissederdim çok aşırı yıkardım kulaklarımıbişey girmesin diye müzik dinlememe rağmen kulaklık takardımj kulağıma bunlar 2008 yılında olan şeyler
... 6 ay önceki durumumda aşırı şüphe durummuydu eşimden kendimden herşeyden şüphe ederdim.. kaç kutu şampuan bitiriyordum anlatamam size elimi yüzümü cifle yıkamalr, saçlarımı yıkamayayım diye bi kez daha şampuanı duşa kabinden dışarı atardım sonra tekrar çıkıp alırdım olmadı sabunla yıkardım bi türlü çıkmazdım banyodanyemek yapamazdım kirlenecem diye hala daha çiğ şeylere dokunduğumda banyo yaparım ama banyoı sayım azaldı allaha şşükür ben çok çektim bu durumdan
Benimde 10 15gün vardır heralde ama çıkınca mutluda oluyorum çıkana kadar off şimdi nasıl çıkıcam dışarı nasıl gidicem gelicem diyorum üşengeçlikmi yoksayabancıların bu tarz kişilere bir adı var outgoing person
işte onun tam zıddı indoor person da ben oluyorum. evden dışarı çıkmama rekorun ne?
benim 15 gün
aralıksız mıben 1 sene evden çıkmadım üniye hazırlandığım yılda
Valla zorunlu olmadıkca cıkmıyorum zaten benim de 2 hafta falan olduğu olmuştur.yabancıların bu tarz kişilere bir adı var outgoing person
benim 15 gün
Evetya ben de avm severim. illa gezmeye gidilcekse avmden yanayım. en azından. güneş yok. ama ev mi avm mi desen kesinlikle ev derim.
anne kızlık soyadının son harfi R mi
üni başvursu için çıkmam gerekmişti birde hastaneye gitmiştim o kadar diye hatrılıyorumaralıksız mı
Allah hayırlısıyla nasip etsin canım dert etme daha gençsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?