Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazıcaktım canım kaçırdım mı bende acaba
evet nerden bildin
Ben geçen uzun yolculuktaydım molaya daha 2 saat vardı. Halbuki yolculuk başlamadan önce 2 kere tuvalete gitmiştim. Yolda daha gelmez diye kendimden çok emindim. Sen misin emin olan.. Bayılacak gibi oldum dayanamadım bacaklarım titremeye tutmamaya başladı kendimi kaybettim. Alt tarafı idrar diye belki inanmazsın ama regl olmuşum o yüzden o kadar sıkışmışım. Otobüsü durdurdum benzinlikte. Yoksa bayılırdım galiba..ÇOK acil bişey olmadığı sürece dışarı çıkmıyorum mesela yine 1 aydır çıkmadım dışarı sınava çalışıyorum diye eşim benden ilallah etti : /
hijyen tijenÇünkü Tijen diye dalga geçiyor insanlar benimle
Ben dışarda wcye giriyorum ama ıslak mendille falan silip öyle oturuyorum bide nede olsa yıkanıcam rahatlığı var o yüzden eve gelir gelmezde kıyafetler sepete ben bamyoya ohh mis gibi benim sorunum daha çok ellerimle ağzıma falan götürürüm yüzümü tutarım diye ellerimi kırklıyorum daha çok dışarda
Hemen bulicimmahah okumamışın yazdığımı ay iyi olmuş bi kişide olsa ne halde olduğu bilmiyosun
en iyisi yanında koli bandı taşımak.Ben dışarda wcye giriyorum ama ıslak mendille falan silip öyle oturuyorum bide nede olsa yıkanıcam rahatlığı var o yüzden eve gelir gelmezde kıyafetler sepete ben bamyoya ohh mis gibi benim sorunum daha çok ellerimle ağzıma falan götürürüm yüzümü tutarım diye ellerimi kırklıyorum daha çok dışarda
Evet aynen öylehijyen tijen
YOLCULUK BAŞKA benim yoksa bile geliyo anlamıyorum bu işten aşırı sıkışıyorum bende yolda kıvranıyorum o da psikolojik galiba : /Ben geçen uzun yolculuktaydım molaya daha 2 saat vardı. Halbuki yolculuk başlamadan önce 2 kere tuvalete gitmiştim. Yolda daha gelmez diye kendimden çok emindim. Sen misin emin olan.. Bayılacak gibi oldum dayanamadım bacaklarım titremeye tutmamaya başladı kendimi kaybettim. Alt tarafı idrar diye belki inanmazsın ama regl olmuşum o yüzden o kadar sıkışmışım. Otobüsü durdurdum benzinlikte. Yoksa bayılırdım galiba..
elimde olsa regl döneminde tuvalette yaşarımBen geçen uzun yolculuktaydım molaya daha 2 saat vardı. Halbuki yolculuk başlamadan önce 2 kere tuvalete gitmiştim. Yolda daha gelmez diye kendimden çok emindim. Sen misin emin olan.. Bayılacak gibi oldum dayanamadım bacaklarım titremeye tutmamaya başladı kendimi kaybettim. Alt tarafı idrar diye belki inanmazsın ama regl olmuşum o yüzden o kadar sıkışmışım. Otobüsü durdurdum benzinlikte. Yoksa bayılırdım galiba..
Aynen nerdeyse her şey psikolojikkkkkYOLCULUK BAŞKA benim yoksa bile geliyo anlamıyorum bu işten aşırı sıkışıyorum bende yolda kıvranıyorum o da psikolojik galiba : /
Kız ozaman eldiven takarım ne gerek var bantaen iyisi yanında koli bandı taşımak.
tuvalete girdiğinde her yeri bantlıycaksn.
çıkınca da ellerini bantlıycaksn.
evi gdp banyo yaparken çözüp, banyodan sonra gene bantlycaksn.
böylece hiçbişiy yapışmaz,mikrop felan da ruh hastası diyerek uzak durur.
ben yapıcam bunu
Hangi ilacı kullandın canımAma şu an daha iyiyim Allaha şükür eğer doktora gittiyseniz ve ilaç verdiyse kullanın diye tavsiye ederim, eğer 5-6 ay önce ben o ilaçları almasaydım şu an evliliğim bile bitmişti