Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Dışarıda tuvalete girmeme gibi huyun da var mı :)

Bibibella sen bana yazdınmıydı cevap çok bildirim gelince kaçırıyorum.. yoksa bu ne biçim kadın kime çattım ben deyip kaçtın mı : ))

Kredi kartını akbili dışarıda çıkardıysam yerine koyarken belki 50 defa dokunmam lazım ona. Sayıyorum 10 a kadar. Yetmiyor tekrar sayıyorum. Tekrar sayıyorum...

Yerde poşete dayanamıyorum. Birisi basacak düşecek gibi geliyor.

Temizlik yönünde tekrar ederse, kaynar su çamaşır suyuyla her şeyi şartlıyorum.

Bunalıma girersem, tam tersi yönünde dağınıklık ve istifçilik olarak etki ediyor.

Çok yoruyor çok...

Dışarıda tuvalete girmeme gibi huyun da var mı :)
evett tabiki olmaz olur mu kıvranarak eve yetişiyordum resmen kaç kere son saniyede yetiştim tuvalete bu ilaç kullanmadan önceydi ama şimdi nasıl olsa eve gidince yıkanıcam giriyim kıvranıp rezil olmaktan iyidir diyorum ama klozeti kesinlikle kullanmam dışarda gebersem bile : )

Bakıyorum

Ahah bende de var ama zorda kalınca gidiyorum bu takıntı sayılmaz bence
Bu arada ders çalışırken bende de oluyordu bahsettiğiniz

Çalışmam gerektiğini kendime idrak ettirip iyice strese giriyordum. Bi süre adapte olmaya uğraşıyordum. Sonra çalışırken de aklıma olur olmaz şeyler geliyordu en alakasız kişiyi bile düşünüyordum şöyle yapmıştı şunu demişti acaba napıyodur diye.
Tedavi olmam lazımmış haberim yok

Aynı benn

Regl döneminde nasıl dayanıyorsun ya ben tutamıyorum yarım saatte bir tuvalet ihtiyacı hissediyorum :/

ÇOK acil bişey olmadığı sürece dışarı çıkmıyorum mesela yine 1 aydır çıkmadım dışarı sınava çalışıyorum diye eşim benden ilallah etti : /
Regl döneminde nasıl dayanıyorsun ya ben tutamıyorum yarım saatte bir tuvalet ihtiyacı hissediyorum :/

Ben idrarımı tutamamaya başlayınca ve içeriden içeriden yakmaya başlayınca, dışarıda tuvalete gitmeme huyumdan vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…