Dışarıda tuvalete girmeme gibi huyun da var mı :)canım o bende de var hala dışarı çıkınca kesinlikle yıkanmam gerekiyor, yabancı biri koltuğa oturunca silmem gerekiyor, hele tuvaleti kullanırsa bana o gün rahat yok kesinlikle
evet haklısın bende mesela ders çalışmam gerekiyor daha fazla strese giriyorum düşünmeyeceğim şey bile o an aklıma yapışık kalıyor
evett tabiki olmaz olur mu kıvranarak eve yetişiyordum resmen kaç kere son saniyede yetiştim tuvalete bu ilaç kullanmadan önceydi ama şimdi nasıl olsa eve gidince yıkanıcam giriyim kıvranıp rezil olmaktan iyidir diyorum ama klozeti kesinlikle kullanmam dışarda gebersem bile : )Dışarıda tuvalete girmeme gibi huyun da var mı :)
Bakıyorumaynen...cuma gecesi ev süpürmek nedir ya önünde koca hafta sonu var di mi halledersin ama yoook olur mu ev pis derler.
bak sana bişey atıcam okursan sevinirm, mizah artı yemek tarifler paylaştığım bir blog var bununla ilgili bir yazım vardı http ://birdelinintarifleri.kadinlarkulubu.com.tr/2014/12/menemen-ve-jason-statham-tarz-yasantm.html
httpden sonra boşlukarı silersin başka linki engelliyor site sanrm
Ahah bende de var ama zorda kalınca gidiyorum bu takıntı sayılmaz bence
Aynı bennevett tabiki olmaz olur mu kıvranarak eve yetişiyordum resmen kaç kere son saniyede yetiştim tuvalete bu ilaç kullanmadan önceydi ama şimdi nasıl olsa eve gidince yıkanıcam giriyim kıvranıp rezil olmaktan iyidir diyorum ama klozeti kesinlikle kullanmam dışarda gebersem bile : )
Regl döneminde nasıl dayanıyorsun ya ben tutamıyorum yarım saatte bir tuvalet ihtiyacı hissediyorum :/evett tabiki olmaz olur mu kıvranarak eve yetişiyordum resmen kaç kere son saniyede yetiştim tuvalete bu ilaç kullanmadan önceydi ama şimdi nasıl olsa eve gidince yıkanıcam giriyim kıvranıp rezil olmaktan iyidir diyorum ama klozeti kesinlikle kullanmam dışarda gebersem bile : )
Ne yazıcaktım canım kaçırdım mı bende acabaBibibella sen bana yazdınmıydı cevap çok bildirim gelince kaçırıyorum.. yoksa bu ne biçim kadın kime çattım ben deyip kaçtın mı : ))
Utanıcak bişey yok beeay kendimden utandım resmenADIMI KİMSE BİLMİYO DEMİ
He bir de 3 kere sifonu çekip çekmediğimi kontrol etmem lazım.
ay kendimden utandım resmenADIMI KİMSE BİLMİYO DEMİ
Regl döneminde nasıl dayanıyorsun ya ben tutamıyorum yarım saatte bir tuvalet ihtiyacı hissediyorum :/
evet nerden bildinOff girerken yıka, çıkarken yıka
Bıktım artık
Tijen mi
biliyosun ki ikizin olduğum için t.c. nonu bile biliyorumay kendimden utandım resmenADIMI KİMSE BİLMİYO DEMİ
Regl döneminde nasıl dayanıyorsun ya ben tutamıyorum yarım saatte bir tuvalet ihtiyacı hissediyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?