• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ben o sorunu üniversitede çözdüm.çünkü herkesin elleri tırnakları güzeldi. kompleks yaptım,bi de çirkin de olsa ellerim ve tırnaklarım hep oje sürdüm. normal oje. oje varken yakşatırınca istemsizce renkler dikkat çekiyo duruyosun. bide yanında sana sürekli "yapma" diyecek biri vardı. 12 yaşıma kadar çok eğri oturuyordum. halam 15 gnlüğüne şubat tatilinde gelmişti. "dik otur" diye diye 15 günde huyumu kuruttu. hala baston yutmuş gibi oturuyorum:KK52:
Hadi yaa süpermiş
Darısı başıma o zaman şu yazdıklarınızdan sonra elimi ağzıma götürmeye cesaret edemedim :D

Galiba kararlıyım yaa bırakıcam hatta buraya tarih atıyorum 1 ay sonra falan bakıcam:KK19:
09.09.2015

OKB hormon eksikliğidir kızlar.
Düzenli spor ve uykuyla, iyileşmeseniz de hafifletebilirsiniz.

Benimde vardı ama geçti sayılır bitek evde yapıyorum gerilim filmi falan izlersem :KK53: yaş ilerledikçe geçiyor bide ben dışarı çıkınca kesinlikle elimi ağzıma götüremem daha büyük takıntı başladı eve gelip yıkanmadan rahat edemiyorum :KK70: o yüzeen tırnağımıda yemiyorum sayılır :KK53:
Benim de genelde dizi film izlerken oluyor işte. 40 dakikalık şey izliycem diye mahvediyorum yine. Sinir oluyorum..o_O

Kendimden tiksiniyorum bazen. .
Güzelim ellerimi ne hâle getiriyorum. .
:/ :/
Kötü ya...

Beni de çok yoruyor OKB.

Beynimi patlatıyor bildiğin. Her şeyi düşünmek, kontrol etmeye çalışmak. Her şeyi kaynar suyla yıkamak...

Neyse ki, arada bir tekrarlıyor. Sürekli değil.

biri okb mi dedi o bende de var hemde en ağır seyredeninden :110: ben ocak gibi gittim ywni doktoruma ilaçları içtim 1 aydır falan eşime siniri olduğum için içmiyorumevet aşırı uyku yapıyor
Ne gibi şeyler var bendede olma ihtimali yüksek ama ben kendime telkinde bulunuyorum aman kirleneyim şöyle olsun böyle olsun nede olsa eve gidince yıkanıcam diyorum çantamda kolanya olmadan kesinlikle dışarı çıkmam otobüse binince hemen ellerime dökerim inince dökerim telimi silerim :70:

ayy o bende de başladı. günde 3 kez banyo yapıyorum artık. 70 lira su parası geldi. nasıl bırakıcaz... :KK12:
çok amsraflı her seferinde çamaşır çıkıyor bide...yıka kurut. ben sıcaklar yüzünden demiştim ama şimdi farkettim ki bahanem bu
Dışarı çıkmasam sorun olmuyor benim için zaten pekde dışarı çıkan bir insan değilim bi sefer yıkanmak yetiyor ama evdede kolonya çok kullanıyorum elime özellikle

Off kafa kırık benim
Yaptığım tek spor squat :D O da nadir işte selülitleri falan yakmaya çalışıyorum işe yararsa
Çok istiyorum her gün temiz havada çıkıp yürümeyi/koşmayı ama hiç azimli değilim..
Bisiklet sürmek istiyorum ama sürecek yer yok

Beni de çok yoruyor OKB.

Beynimi patlatıyor bildiğin. Her şeyi düşünmek, kontrol etmeye çalışmak. Her şeyi kaynar suyla yıkamak...
okb direkt titizlik hastalığı sanılıyor sanırım değil mi? ama aslında öyle değil, obsesiyon her şeye dair olabilir. ben hiç bir uzmanla görüşmedim. ama beni çok rahatsz eden bir şey var. dışarıda bulunmak. evde çok huzurluyum. ama dışarısı üzerime geliyor. toplu taşıma,avm annemin evi bile faketmiyor...okb olabilr mi bu ya

Yaptığım tek spor squat :KK70: O da nadir işte selülitleri falan yakmaya çalışıyorum işe yararsa
Çok istiyorum her gün temiz havada çıkıp yürümeyi/koşmayı ama hiç azimli değilim..
Bisiklet sürmek istiyorum ama sürecek yer yok

Eskiden yürüyüş yapar gezerdim. .
Tedaviden sonra bunalım mod sanırım. .
Ne uyku düzenli ne yeme içme ..

:KK14:

okb direkt titizlik hastalığı sanılıyor sanırım değil mi? ama aslında öyle değil, obsesiyon her şeye dair olabilir. ben hiç bir uzmanla görüşmedim. ama beni çok rahatsz eden bir şey var. dışarıda bulunmak. evde çok huzurluyum. ama dışarısı üzerime geliyor. toplu taşıma,avm annemin evi bile faketmiyor...okb olabilr mi bu ya

Birçok şey okb ..
Malesef ve yaygın..

Back