elif karlı kimmiş kiŞuan elif karlının evini izliyorum tv de. Millet nerelerde yasıyo baaaaaaaaaa
bende güven problemi var insanlara çok zor güvenirim kocama da hayatı zehir ediyorum bıktı benden uzak duruyor olmasının nedeni belki bu Allah var bişeyini bulamadım kendi yemez içmez giymez evi için çalışır acayip kıskancım engel olamıyorum
yapamıyorum eskiden başının etini yerdim az kv deyle kuzenlerinin etkisi oldu tabi artık bişey demiyorum ama kendimi yiyip bitiriyorumAnladım canım kıskanclık zor. Benim eşimde cok kıskanctır ama yavas yavas duzeldi dizginliyor kendini beni üzmemek için. Seninde biraz kendini kontrol etmeye calısman lazım
bide eşimde aileden kalma bi problem var yalan söylüyor söz verdi ama tutamıyor kendini aileyi böyle idare edecem sanıyor annesine gidecegini söylemek yerine baska bi şey söylüyor bazen de tam tersi oluyorAnladım canım kıskanclık zor. Benim eşimde cok kıskanctır ama yavas yavas duzeldi dizginliyor kendini beni üzmemek için. Seninde biraz kendini kontrol etmeye calısman lazım
2litre içiyorum artık sayende :)))
Lanet olsun pkk kahrolsunlarŞırnak cizrede yine beş kişi öldürülmüş ya
AminLanet olsun pkk kahrolsunlar
Naber tatlım ♡
6yıllık evlisiymişsin aslında bazı şeyleri aşmanız gerekiyordu.belkide mevsim geçişinden dolayı duygusal yoğunluk da yaşıyor olabilirsinbide eşimde aileden kalma bi problem var yalan söylüyor söz verdi ama tutamıyor kendini aileyi böyle idare edecem sanıyor annesine gidecegini söylemek yerine baska bi şey söylüyor bazen de tam tersi oluyor
İyidir cnm pro olmuşsun hayırlı olsun çok istiyordun :)Naber tatlım ♡
AMİNLanet olsun pkk kahrolsunlar
haklısın ama evliliğimizi yasayamadık ki dogru düzgün6yıllık evlisiymişsin aslında bazı şeyleri aşmanız gerekiyordu.belkide mevsim geçişinden dolayı duygusal yoğunluk da yaşıyor olabilirsin
Sağol tatlım benim ♡İyidir cnm pro olmuşsun hayırlı olsun çok istiyordun :)
Neden kşhaklısın ama evliliğimizi yasayamadık ki dogru düzgün
iyi diyelim iyi olsun canım pro olmuşsunnbr canım
uzun hikaye kv de sürekli basımızda maddi sorunlar etrafın lafı bi evlat kaybı saglık sorunları güven eksikliği vs vs. eşimin aniden sogumasıNeden kş
iyiyiz tatlım hoşgeldinmerhabalar nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?