• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

kızlar sizede oluyormu bugün kocam dan bi anlığına soğudum aglamaklı oldum belki yıprandı ilişkimiz belkide sadece bi hisdi ama bana iyi gelmedi

gerçi nurada ki bazı konuları okuyunca çok şükür diyorum ama çok duygusalım ve alınganım bugünlerde belki ondan

Kavga falan mı ettiniz canım birden mi oldu?
Ay bu aradalar konulara dan diye dalma hastalıgı olustu bende:KK70:
yok kavga etmedik dün çok da iyiydik sabah falan gayet iyidi bianda oldu ben bişeyi yanlış anladım eşime farkettirmedim ama acayip bişey oldu sanki bian başka biri varmış gibi hissettim

yok kavga etmedik dün çok da iyiydik sabah falan gayet iyidi bianda oldu ben bişeyi yanlış anladım eşime farkettirmedim ama acayip bişey oldu sanki bian başka biri varmış gibi hissettim
yani kocam yabancı biri gibi geldi bana

Aaa yok kız düşünme öyle hem bak yanlış anlamışsın.
bende güven problemi var insanlara çok zor güvenirim kocama da hayatı zehir ediyorum bıktı benden uzak duruyor olmasının nedeni belki bu Allah var bişeyini bulamadım kendi yemez içmez giymez evi için çalışır acayip kıskancım engel olamıyorum

Back