- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarif versenedene canım çok güzel oluyor.
marektlerde ufacık kavanozu 10 lira.
1 lt sütü 1 su bardağı toz şekerle kaynatıyosun, kıvam aldığında 1 çay kaşığı karbonat yada kabartma tozu ekliyosun, ama büyük tencerede yapman lazım, çok kabarıyor. 1 saat ara ara karıştırarak pişiriyosun, cıvık muhallebi kıvamına gelince kavanoza koyup saklıyosun.Tarif versene
Kolaya benziyor ama bizde yiyen olmaz bunu evde karışık keçi ve koyun sütü var yapsam olur muki dolaptan çıkardım kaynanama yoğurt yapayım diye?1 lt sütü 1 su bardağı toz şekerle kaynatıyosun, kıvam aldığında 1 çay kaşığı karbonat yada kabartma tozu ekliyosun, ama büyük tencerede yapman lazım, çok kabarıyor. 1 saat ara ara karıştırarak pişiriyosun, cıvık muhallebi kıvamına gelince kavanoza koyup saklıyosun.
süt reçeli tavsiye ederim canım,Günaydın bacılar ne var ne yok nassınız :)
Bende kışlığı hazırlığına dolap doldurmaya bayılırım...
Ama bu sene maddi sıkıntıdan dolayı pek dolduramadım...
Şindik fasülye ne kadar koydum bilmiyorum çünkü bahçede var fasülyemiz kaynanam toplar ben dolaba atarım :)
Şeftali 5 kilo vişnede 5 kilo Başkada bişey atmadım eğer haftaya düşerse biraz daha fiyatlar patlıcan kapya biber atasım var közleyiz...
Kızlar süt reçeli güzel oluyor mu..
İncir reçeli bende yapacaktım hatta kurusunlar diye dışarı sermiştim ama şehit haberi gelince o günde yağmur yağdı şakır şakır almak günler sonra aklıma geldi hepsi ziyan oldu başkada almadık zaten çok pahalı...
bilemedim canım ya keçi sütü bira ağır kokuya sanırım ben hiç denemedim riske atma derim.Kolaya benziyor ama bizde yiyen olmaz bunu evde karışık keçi ve koyun sütü var yapsam olur muki dolaptan çıkardım kaynanama yoğurt yapayım diye?
Anaaa sen deyince aklıma geldi kışın suyunu yapmak için ben de vişne kırmızı erik attım hep siz deyince aklıma geliyor ya şehit haberlerine ben de üzülüyorum Allah ailelere sabır versin mekanları cennetin en güzel yeri köşesi olsun inşallahGünaydın bacılar ne var ne yok nassınız :)
Bende kışlığı hazırlığına dolap doldurmaya bayılırım...
Ama bu sene maddi sıkıntıdan dolayı pek dolduramadım...
Şindik fasülye ne kadar koydum bilmiyorum çünkü bahçede var fasülyemiz kaynanam toplar ben dolaba atarım :)
Şeftali 5 kilo vişnede 5 kilo Başkada bişey atmadım eğer haftaya düşerse biraz daha fiyatlar patlıcan kapya biber atasım var közleyiz...
Kızlar süt reçeli güzel oluyor mu..
İncir reçeli bende yapacaktım hatta kurusunlar diye dışarı sermiştim ama şehit haberi gelince o günde yağmur yağdı şakır şakır almak günler sonra aklıma geldi hepsi ziyan oldu başkada almadık zaten çok pahalı...
Neyse olmazsa bir ara deneyeyim inek sütü alıncabilemedim canım ya keçi sütü bira ağır kokuya sanırım ben hiç denemedim riske atma derim.
hazır sütle bile yapabilirsinNeyse olmazsa bir ara deneyeyim inek sütü alınca
Kız sen deyincede benim aklımada geldi erik bende attım evet suyu çok iyi oluyor ben difrizden çıkarıp tencereye atıyom kaynayınca süzekli sahanlar oluyor ya onda süzüyom çok seviyoz hazır meyva sularını sevmiyom ben 2 pakette bahçeden kayısı attım aklıma geldikçe yazıyom vallaAnaaa sen deyince aklıma geldi kışın suyunu yapmak için ben de vişne kırmızı erik attım hep siz deyince aklıma geliyor ya şehit haberlerine ben de üzülüyorum Allah ailelere sabır versin mekanları cennetin en güzel yeri köşesi olsun inşallah
İnşallah nasip bakalım...hazır sütle bile yapabilirsin
Aynen eriği bende o şekilde yapıyorum hatta vişne erik ikisini karışık yaptığım da oluyorKız sen deyincede benim aklımada geldi erik bende attım evet suyu çok iyi oluyor ben difrizden çıkarıp tencereye atıyom kaynayınca süzekli sahanlar oluyor ya onda süzüyom çok seviyoz hazır meyva sularını sevmiyom ben 2 pakette bahçeden kayısı attım aklıma geldikçe yazıyom valla
iyiyim canım çok şükür eşim görevde değil,İnşallah nasip bakalım...
Bu arada nasılsın eşin görevde mi...
Vişneyide aynı şekilde yaparım ben güzel oluyor ya her şey kendi yaptığın gibisi yok valla hele bide evladın olunca daha bir dikkat eder insan demi...Aynen eriği bende o şekilde yapıyorum hatta vişne erik ikisini karışık yaptığım da oluyor
Allah yardımcıları olsun kız kardeşimin kaynıda günlerdir hakkarideymiş çok karışıkmış oralariyiyim canım çok şükür eşim görevde değil,
ama mardinde çevik kuvvet aracı yakılmış ya, eşim geçici göreve gitmişti haziranda, onların kullandığı araçmış.
allah herkesi korusun canımAllah yardımcıları olsun kız kardeşimin kaynıda günlerdir hakkarideymiş çok karışıkmış oralar
Amin Amin ...allah herkesi korusun canım