• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

1 lt sütü 1 su bardağı toz şekerle kaynatıyosun, kıvam aldığında 1 çay kaşığı karbonat yada kabartma tozu ekliyosun, ama büyük tencerede yapman lazım, çok kabarıyor. 1 saat ara ara karıştırarak pişiriyosun, cıvık muhallebi kıvamına gelince kavanoza koyup saklıyosun.

Günaydın bacılar ne var ne yok nassınız :)
Bende kışlığı hazırlığına dolap doldurmaya bayılırım...
Ama bu sene maddi sıkıntıdan dolayı pek dolduramadım...:(
Şindik fasülye ne kadar koydum bilmiyorum çünkü bahçede var fasülyemiz kaynanam toplar ben dolaba atarım :)
Şeftali 5 kilo vişnede 5 kilo Başkada bişey atmadım eğer haftaya düşerse biraz daha fiyatlar patlıcan kapya biber atasım var közleyiz...
Kızlar süt reçeli güzel oluyor mu..
İncir reçeli bende yapacaktım hatta kurusunlar diye dışarı sermiştim ama şehit haberi gelince o günde yağmur yağdı şakır şakır almak günler sonra aklıma geldi hepsi ziyan oldu başkada almadık zaten çok pahalı...:(

1 lt sütü 1 su bardağı toz şekerle kaynatıyosun, kıvam aldığında 1 çay kaşığı karbonat yada kabartma tozu ekliyosun, ama büyük tencerede yapman lazım, çok kabarıyor. 1 saat ara ara karıştırarak pişiriyosun, cıvık muhallebi kıvamına gelince kavanoza koyup saklıyosun.
Kolaya benziyor ama bizde yiyen olmaz bunu evde karışık keçi ve koyun sütü var yapsam olur muki dolaptan çıkardım kaynanama yoğurt yapayım diye?

Ama bu sene maddi sıkıntıdan dolayı pek dolduramadım...:KK43:
Şindik fasülye ne kadar koydum bilmiyorum çünkü bahçede var fasülyemiz kaynanam toplar ben dolaba atarım :)
Şeftali 5 kilo vişnede 5 kilo Başkada bişey atmadım eğer haftaya düşerse biraz daha fiyatlar patlıcan kapya biber atasım var közleyiz...
İncir reçeli bende yapacaktım hatta kurusunlar diye dışarı sermiştim ama şehit haberi gelince o günde yağmur yağdı şakır şakır almak günler sonra aklıma geldi hepsi ziyan oldu başkada almadık zaten çok pahalı...:KK43:
süt reçeli tavsiye ederim canım,
yapmasıda kolay, keklere ve kurabiyelerede kullanabilirsin, kahvaltılıkta

Ama bu sene maddi sıkıntıdan dolayı pek dolduramadım...:KK43:
İncir reçeli bende yapacaktım hatta kurusunlar diye dışarı sermiştim ama şehit haberi gelince o günde yağmur yağdı şakır şakır almak günler sonra aklıma geldi hepsi ziyan oldu başkada almadık zaten çok pahalı...:KK43:
Anaaa sen deyince aklıma geldi kışın suyunu yapmak için ben de vişne kırmızı erik attım hep siz deyince aklıma geliyor ya şehit haberlerine ben de üzülüyorum Allah ailelere sabır versin mekanları cennetin en güzel yeri köşesi olsun inşallah

Anaaa sen deyince aklıma geldi kışın suyunu yapmak için ben de vişne kırmızı erik attım hep siz deyince aklıma geliyor ya şehit haberlerine ben de üzülüyorum Allah ailelere sabır versin mekanları cennetin en güzel yeri köşesi olsun inşallah
Kız sen deyincede benim aklımada geldi erik bende attım evet suyu çok iyi oluyor ben difrizden çıkarıp tencereye atıyom kaynayınca süzekli sahanlar oluyor ya onda süzüyom çok seviyoz hazır meyva sularını sevmiyom ben 2 pakette bahçeden kayısı attım aklıma geldikçe yazıyom valla

Kız sen deyincede benim aklımada geldi erik bende attım evet suyu çok iyi oluyor ben difrizden çıkarıp tencereye atıyom kaynayınca süzekli sahanlar oluyor ya onda süzüyom çok seviyoz hazır meyva sularını sevmiyom ben 2 pakette bahçeden kayısı attım aklıma geldikçe yazıyom valla
Aynen eriği bende o şekilde yapıyorum hatta vişne erik ikisini karışık yaptığım da oluyor

iyiyim canım çok şükür eşim görevde değil,
ama mardinde çevik kuvvet aracı yakılmış ya, eşim geçici göreve gitmişti haziranda, onların kullandığı araçmış.
Allah yardımcıları olsun kız kardeşimin kaynıda günlerdir hakkarideymiş çok karışıkmış oralar

Back