Allah size de nasip etsin inş en kısa zamanda ikiz ikizVişneyide aynı şekilde yaparım ben güzel oluyor ya her şey kendi yaptığın gibisi yok valla hele bide evladın olunca daha bir dikkat eder insan demi...
İkiz benimde tek hayalim yaaAllah size de nasip etsin inş en kısa zamanda ikiz ikiz
bizde başlayacağız, yani eşimin test sonuçlarına göre doktor yönlendirecek,Ayşe bayramdan sonra tedaviye başlauacak inş buradan hamileyim haberini alacağız sare cnm inş senin de haberini almak nasip olacak
İnşallah cnmbizde başlayacağız, yani eşimin test sonuçlarına göre doktor yönlendirecek,
inşallah ayşeninde benimde tedaviye gerek kalmaz
inşaallah canımbizde başlayacağız, yani eşimin test sonuçlarına göre doktor yönlendirecek,
inşallah ayşeninde benimde tedaviye gerek kalmaz
allah allah enteresaan neden acaba yıprandınızkızlar sizede oluyormu bugün kocam dan bi anlığına soğudum aglamaklı oldum belki yıprandı ilişkimiz belkide sadece bi hisdi ama bana iyi gelmedi
6 yıl çok zor geçti belki ondan bilmiyorumallah allah enteresaan neden acaba yıprandınız
ama ilk kez bu kadar derinden hissediyorum oysa onu düşünmeden tek saniyem geçmezdiallah allah enteresaan neden acaba yıprandınız
belki bu ara çok kafana takıyosundur, azcık rahat ol canımgerçi nurada ki bazı konuları okuyunca çok şükür diyorum ama çok duygusalım ve alınganım bugünlerde belki ondan
ama ilk kez bu kadar derinden hissediyorum oysa onu düşünmeden tek saniyem geçmezdi
yok kavga etmedik dün çok da iyiydik sabah falan gayet iyidi bianda oldu ben bişeyi yanlış anladım eşime farkettirmedim ama acayip bişey oldu sanki bian başka biri varmış gibi hissettimKavga falan mı ettiniz canım birden mi oldu?
Ay bu aradalar konulara dan diye dalma hastalıgı olustu bende
yani kocam yabancı biri gibi geldi banayok kavga etmedik dün çok da iyiydik sabah falan gayet iyidi bianda oldu ben bişeyi yanlış anladım eşime farkettirmedim ama acayip bişey oldu sanki bian başka biri varmış gibi hissettim
yok kavga etmedik dün çok da iyiydik sabah falan gayet iyidi bianda oldu ben bişeyi yanlış anladım eşime farkettirmedim ama acayip bişey oldu sanki bian başka biri varmış gibi hissettim
bende güven problemi var insanlara çok zor güvenirim kocama da hayatı zehir ediyorum bıktı benden uzak duruyor olmasının nedeni belki bu Allah var bişeyini bulamadım kendi yemez içmez giymez evi için çalışır acayip kıskancım engel olamıyorumAaa yok kız düşünme öyle hem bak yanlış anlamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?