• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

bende güven problemi var insanlara çok zor güvenirim kocama da hayatı zehir ediyorum bıktı benden uzak duruyor olmasının nedeni belki bu Allah var bişeyini bulamadım kendi yemez içmez giymez evi için çalışır acayip kıskancım engel olamıyorum

Anladım canım kıskanclık zor. Benim eşimde cok kıskanctır ama yavas yavas duzeldi dizginliyor kendini beni üzmemek için. Seninde biraz kendini kontrol etmeye calısman lazım

Anladım canım kıskanclık zor. Benim eşimde cok kıskanctır ama yavas yavas duzeldi dizginliyor kendini beni üzmemek için. Seninde biraz kendini kontrol etmeye calısman lazım
yapamıyorum eskiden başının etini yerdim az kv deyle kuzenlerinin etkisi oldu tabi artık bişey demiyorum ama kendimi yiyip bitiriyorum

bide eşimde aileden kalma bi problem var yalan söylüyor söz verdi ama tutamıyor kendini aileyi böyle idare edecem sanıyor annesine gidecegini söylemek yerine baska bi şey söylüyor bazen de tam tersi oluyor

bide eşimde aileden kalma bi problem var yalan söylüyor söz verdi ama tutamıyor kendini aileyi böyle idare edecem sanıyor annesine gidecegini söylemek yerine baska bi şey söylüyor bazen de tam tersi oluyor
6yıllık evlisiymişsin aslında bazı şeyleri aşmanız gerekiyordu.belkide mevsim geçişinden dolayı duygusal yoğunluk da yaşıyor olabilirsin

Back