- 11 Ağustos 2015
- 333
- 284
- 23
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenhosbulduk ,sıkıcı bir günde burada olmak güzel :)
Allah iyilik versin. .iyi diyelim iyi olsun canım pro olmuşsun
Amin çok sevindimAllah iyilik versin. .
Evet tatlım benim ♡
Teşekkür ederim. .Amin çok sevindim
Ayy cnm yaranı deşmek gibi olacak ama evlat kaybı derken nasıloldu benim de başıma geldi deuzun hikaye kv de sürekli basımızda maddi sorunlar etrafın lafı bi evlat kaybı saglık sorunları güven eksikliği vs vs. eşimin aniden soguması
Bayılırımşeytan diyo çık alışverişe gir magazalara çılgınlar gibi alışveriş yap :)
para ne arar :)şeytan diyo çık alışverişe gir magazalara çılgınlar gibi alışveriş yap :)
bende yanıma kanki arıyordum zatenBayılırım
Geliooommmm o zaman
ay çık çık istanbul da isende hemen çık ...çok güzel şeyler var ve bayağı ucuz :)))şeytan diyo çık alışverişe gir magazalara çılgınlar gibi alışveriş yap :)
şükür 3-5 çaput alıcak para var :)para ne arar :)
Alışveriş ve benbende yanıma kanki arıyordum zaten
evet sezon sonu kampanyalar var ve ıstanbuldayımmmm :)))ay çık çık istanbul da isende hemen çık ...çok güzel şeyler var ve bayağı ucuz :)))
alısverişe uyumsuz hemcinsimiz varmıdır acaba :)Alışveriş ve ben
pek uyumluyuzdur
evet :) deli oldum geçen istinyapark gittim allahımm allahım o çantalar ,ayakabılar,elbiseler,pantolonlar AL BENİ GÖTÜR BENİ DİYORDU :)evet sezon sonu kampanyalar var ve ıstanbuldayımmmm :)))
çanta olayına bir son vermeliyim evde muhafaza edecek yerim yok artık ama yinede o konuda kaçamak yapmıyor değilim ,ayakkabı olayına hiç girmiyeyim geçenlerde eşim hesabını tutuyorduevet :) deli oldum geçen istinyapark gittim allahımm allahım o çantalar ,ayakabılar,elbiseler,pantolonlar AL BENİ GÖTÜR BENİ DİYORDU :)
Yokturrrrrrrralısverişe uyumsuz hemcinsimiz varmıdır acaba :)
aslında eylül ayında kuzenimin düğünü varYokturrrrrrrr
o zaman haydee