Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Geçmiş olsun canım

Saol bibicim

Çok geçmiş olsun canım.parça alınıyor o test edilip karar veriliyor. İğneyle alıniyor diye biliyorum. Iyi düşn canım,kötü birsey çikmaz inşallah Rabbimin izniyle. Bizide haberdar et olurmu?

İnşallah canım bu kistlerin yuzde 10unda kanser riski oluyormuş sanırım
Annenin temizmi çıktı?

Saol bibicim

İnşallah canım bu kistlerin yuzde 10unda kanser riski oluyormuş sanırım
Annenin temizmi çıktı?
Anneminde büyüktü baya ama tedavi oldu uzun bir süre,ilaclarını raporla aldı,tedaviye yanıt vermeseydi atom tedavisi diye birşeyden bahsedilmişi,atlattık canım. Sen iyi düşün,kötüyü çağirma,kanserin daha başka belirtileride var,ićini ferah tut. (Babami kanserden kaybettim ben) birşey çikmaz inşallah.

Internet te bi sorun çıktı neyse ki esim le kaynim halletti

Bibibella
Minnoşum mıncıklıyorum. .
Allahım nasıl minicik. .
Bizde mi öyleydik ya..
Çamaşır ascam. .
Uykusuz uykucu. .
Selamın aleyküm

Benimde arkadaşımda var düzenli kontrole gidiyor bide ilaç kullanmıştı belli bir süre bildiğim kadarıyla genelde korkulucak bişey değil canım üzme sıkma kendini

Sanırım arkadasındaki küçükmüş canım benim 1 küçük bir de buyuk varmış

Evet annemin arkadası 2 defa atom aldı atom aldıktan sonra 10-15gun tek basına yasıyorsun yanına kimse giremiyor cok fena.
Bakalım ptesi doktorum kan sonuclarımla birlikte degerlendirip biyopsi olup olmayacağıma karar verecek

Hayırdır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…