Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım.parça alınıyor o test edilip karar veriliyor. İğneyle alıniyor diye biliyorum. Iyi düşn canım,kötü birsey çikmaz inşallah Rabbimin izniyle. Bizide haberdar et olurmu?
Benimde arkadaşımda var düzenli kontrole gidiyor bide ilaç kullanmıştı belli bir süre bildiğim kadarıyla genelde korkulucak bişey değil canım üzme sıkma kendiniSaol bibicim
İnşallah canım bu kistlerin yuzde 10unda kanser riski oluyormuş sanırım
Annenin temizmi çıktı?
Anneminde büyüktü baya ama tedavi oldu uzun bir süre,ilaclarını raporla aldı,tedaviye yanıt vermeseydi atom tedavisi diye birşeyden bahsedilmişi,atlattık canım. Sen iyi düşün,kötüyü çağirma,kanserin daha başka belirtileride var,ićini ferah tut. (Babami kanserden kaybettim ben) birşey çikmaz inşallah.Saol bibicim
İnşallah canım bu kistlerin yuzde 10unda kanser riski oluyormuş sanırım
Annenin temizmi çıktı?
Ben geldimmm iyi geceler herkese :)Aa bu topiği kapatalın en iyisimi artık kimse muhabbet etmeye gelmiyor
Ben bi gidersem temelli giderim haberiniz olsun
Hg canımda kimse yokBen geldimmm iyi geceler herkese :)
Hg canım nerelerdeydinOh be sonunda burdayim hepinizi cok özledim
Benimde arkadaşımda var düzenli kontrole gidiyor bide ilaç kullanmıştı belli bir süre bildiğim kadarıyla genelde korkulucak bişey değil canım üzme sıkma kendini
Anneminde büyüktü baya ama tedavi oldu uzun bir süre,ilaclarını raporla aldı,tedaviye yanıt vermeseydi atom tedavisi diye birşeyden bahsedilmişi,atlattık canım. Sen iyi düşün,kötüyü çağirma,kanserin daha başka belirtileride var,ićini ferah tut. (Babami kanserden kaybettim ben) birşey çikmaz inşallah.
Hayırdır cnmSanırım arkadasındaki küçükmüş canım benim 1 küçük bir de buyuk varmış
Evet annemin arkadası 2 defa atom aldı atom aldıktan sonra 10-15gun tek basına yasıyorsun yanına kimse giremiyor cok fena.
Bakalım ptesi doktorum kan sonuclarımla birlikte degerlendirip biyopsi olup olmayacağıma karar verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?