• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: te Allam yaa :KK53:

başaklar titiz mi ya :KK48: bende bir başak kız kardeş var o_O:KK20: mana bulmayayım oğlum öyle olmasın da:KK70:
yemek yer masada bırakır. yatağına kamp kurar wc-yemek dışında çıkmaz bile.:KK53::KK53:
Fazlasıyla titiz. Dondurma yedi diyelim tişörtüne damlasın,o tisort değişecek,eline damlasın o el silinecek /yıkanacak ,peçete kesmez illaki ıslak mendil olacak:stop: Ama ev dağıtmaya dokmeye saçmaya titiz değil süper dağıtır valla kimse eline su dökemez. Kendine titiz :KK70::KK70:

Sonra değişir o ergenlikte falanmı :KK53: başaklar genelde hep aynı karakterdedirler patavatsızlıklarıda meşhurdur :KK70:
23 yaşında artık :KK70::KK70::KK70:
evet patavatsızlıkta bir numara sağolsun :KK70:
bana balayında az sevişin diyen insan :KK70::KK70::KK70::KK57: ki normalde böyle muhabbetlerimiz olmazdı.
sonra teyze oluyosun dedim ben hazır değilim dedi :KK53::KK53::KK53: daha neler neler :KK70::KK70::KK70:

Fazlasıyla titiz. Dondurma yedi diyelim tişörtüne damlasın,o tisort değişecek,eline damlasın o el silinecek /yıkanacak ,peçete kesmez illaki ıslak mendil olacak:stop: Ama ev dağıtmaya dokmeye saçmaya titiz değil süper dağıtır valla kimse eline su dökemez. Kendine titiz :KK70::KK70:

evet kendi üstüne titiz bak Allah için :KK70:

Benim kocada başak ta ordan bilmekteyim :KK70: maşşallah canım :KK24:
Sağol canım:KK36: Eşinde titiz mi, birde kızim yetmez gibi eşim ondanda titiz. Masasında kalemleri düzgün duracak,çoraplara bile takıntılı ya adam, spor çoraplarında left/right yazarya kazara onlar ikisi right olsun giymez öteki tekini arar:-) kızımda böyle titiz nerelere gideyim napayım bilemedim:KK70::KK70:

23 yaşında artık :KK70::KK70::KK70:
evet patavatsızlıkta bir numara sağolsun :KK70:
bana balayında az sevişin diyen insan :KK70::KK70::KK70::KK57: ki normalde böyle muhabbetlerimiz olmazdı.
sonra teyze oluyosun dedim ben hazır değilim dedi :KK53::KK53::KK53: daha neler neler :KK70::KK70::KK70:

evet kendi üstüne titiz bak Allah için :KK70:

Az sevişin ha :70: Benim en yakın arkadaşımda çok patavatsızdır ama başaklar gibisini görmedim bazen beynim yanıyor yok artık diyorum :70: :70: benimkide çok süslü temizdir ama dağınıkda değildir dişilermi öyle oluyor aceba :70:

Az sevişin ha :KK70: Benim en yakın arkadaşımda çok patavatsızdır ama başaklar gibisini görmedim bazen beynim yanıyor yok artık diyorum :KK70: :KK70: benimkide çok süslü temizdir ama dağınıkda değildir dişilermi öyle oluyor aceba :KK70:
:-):-):-):-):-) valla o mesajı hala saklarım
hangi kafayla yazdıysam der bazen :KK70::KK70::KK70::KK70:
dişiler öyle olabilir. bilmiyorum etrafımda başka başak da yok ki kıyaslayayım :KK70:

Sağol canım:KK36: Eşinde titiz mi, birde kızim yetmez gibi eşim ondanda titiz. Masasında kalemleri düzgün duracak,çoraplara bile takıntılı ya adam, spor çoraplarında left/right yazarya kazara onlar ikisi right olsun giymez öteki tekini arar:-) kızımda böyle titiz nerelere gideyim napayım bilemedim:KK70::KK70:
Evet canım titiz düzenlidir ama benim işime geliyor valla gelir üstünü hemen çıkarır sepete atar banada attırmaz ben atamıyormuyum diye :27: yardımcı olur ev işlerinde ben çalışmadığım halde :eek: aslında bakarsan genel anlamda çok iyi bir burçtur :KK50:

Az sevişin ha :KK70: Benim en yakın arkadaşımda çok patavatsızdır ama başaklar gibisini görmedim bazen beynim yanıyor yok artık diyorum :KK70: :KK70: benimkide çok süslü temizdir ama dağınıkda değildir dişilermi öyle oluyor aceba :KK70:
Valla yontmaya çalışıyorum artık. Odasından oyuncak alacaksa salona yerine 1 oyuncak salondan götür diyorum,kızima kalsa üsenmez pire gibi teker teker taşır hepsini:KK70: Temizlik yaparken toplayalim diyorum beraber topluyoruz 1 aydır:KK70::KK70: Anlasında dagıtmasın diye:KK70:

Evet canım titiz düzenlidir ama benim işime geliyor valla gelir üstünü hemen çıkarır sepete atar banada attırmaz ben atamıyormuyum diye :KK53: yardımcı olur ev işlerinde ben çalışmadığım halde :eek: aslında bakarsan genel anlamda çok iyi bir burçtur :KK50:
Pasaklı dağınık erkektense titiz erkek candır canım. 5 sene olacak evleneli 2 ay sonra 1 kez çorabını pijamasinı toplamamışımdır sagolsun,kendi yerli yerine koyar ama o gömlekler sıralı,çoraplar nizami haller fazla yani:KK70:

Etkilidir diye düşünüyorum, ben teraziyim,eşim boğa,kizim başak,kızimın yükseleni boğa,babasınada benziyor huy olarak ,başak olmanın dışında
aa bende teraziyim yükselenim akrep :KK19:
dengeli dengesiz :KK70::KK70::KK70:
nasipse oğlan ya ya terazi ya akrep olacak , eşim yandım iki dengesizle napcam diyor :KK70::KK70:

Pasaklı dağınık erkektense titiz erkek candır canım. 5 sene olacak evleneli 2 ay sonra 1 kez çorabını pijamasinı toplamamışımdır sagolsun,kendi yerli yerine koyar ama o gömlekler sıralı,çoraplar nizami haller fazla yani:KK70:
Benimki o kadar değil belkide öylede ben yapmadığımdan değildir :70:

aa bende teraziyim yükselenim akrep :KK19:
dengeli dengesiz :KK70::KK70::KK70:
nasipse oğlan ya ya terazi ya akrep olacak , eşim yandım iki dengesizle napcam diyor :KK70::KK70:
Aman terazi burcu candır ya ,ne güzel işte antremanlı eşin:KK70: Yapacaği hamleyi kolay kestirip idare etmeyi bilir:KK66:
Benimki o kadar değil belkide öylede ben yapmadığımdan değildir :KK70:
Yok canım bu tipik boğa olmanın verdiği birşey,törpuleyemiyoruz maalesef :KK70:

Bende de cıktıda 10*15 mm boyutunda biyopsi yapılabilirmiş ptesi belli olcak
Biyopsi nasıl oluyor onu merak ettim
Çok geçmiş olsun canım.parça alınıyor o test edilip karar veriliyor. İğneyle alıniyor diye biliyorum. Iyi düşn canım,kötü birsey çikmaz inşallah Rabbimin izniyle. Bizide haberdar et olurmu?

Back