Hayırdır cnm
geçmiş olsun canıım,Kuzum tiroidlerimde nodül varmışta boyutundan dolayı biyopsi gerekebilirmiş. Onu soruyordum biyopsisi nasıl yapılıyor acır mı falan gibisinden
geçmiş olsun canıım,
umarum acısızdır
Annem almadı tedavi işe yaradı canım ama evet en az üç gün bir odada tek başina kalınıyor,ziyaretçi bile almiyorlar ama bu tedavi genelde olumlu sonuç veriyor,inşallah iş oralara gelmezde canım. Zaten muhtemelen ilk etapta ilaçla tedaviye yönelirler canım,sonra atom en son ameliyat aşamaları böyle oluyor. Bizide haberdar et, kötü düşünme olurmu?Sanırım arkadasındaki küçükmüş canım benim 1 küçük bir de buyuk varmış
Evet annemin arkadası 2 defa atom aldı atom aldıktan sonra 10-15gun tek basına yasıyorsun yanına kimse giremiyor cok fena.
Bakalım ptesi doktorum kan sonuclarımla birlikte degerlendirip biyopsi olup olmayacağıma karar verecek
Annem almadı tedavi işe yaradı canım ama evet en az üç gün bir odada tek başina kalınıyor,ziyaretçi bile almiyorlar ama bu tedavi genelde olumlu sonuç veriyor,inşallah iş oralara gelmezde canım. Zaten muhtemelen ilk etapta ilaçla tedaviye yönelirler canım,sonra atom en son ameliyat aşamaları böyle oluyor. Bizide haberdar et, kötü düşünme olurmu?
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalarversin cnmKuzum tiroidlerimde nodül varmışta boyutundan dolayı biyopsi gerekebilirmiş. Onu soruyordum biyopsisi nasıl yapılıyor acır mı falan gibisinden
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalarversin cnm
Çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar sonuçlar.Kuzum tiroidlerimde nodül varmışta boyutundan dolayı biyopsi gerekebilirmiş. Onu soruyordum biyopsisi nasıl yapılıyor acır mı falan gibisinden
çok çok geçmiş olsun acil sifalar inşallahKuzum tiroidlerimde nodül varmışta boyutundan dolayı biyopsi gerekebilirmiş. Onu soruyordum biyopsisi nasıl yapılıyor acır mı falan gibisinden
Günaydın hayırlı cumalarGünaydın kızlar hu hu kimse yokmu nazar değmiş topiğe
hayırlı cumalar hadi gelin de iki lafın belini kıralım yahu
günaydın canım sana da hayırlı cumalarGünaydın hepinize,hayırlı cumalar
çok geçmiş olsun tatlımTeşekkür ederim canım
görüşürüz tatlımKizlar pastorize sütten yogurt yaptim valla super olmus yogurdum. Kaynanam şok oldu. Helal olsun sana dedi
SagolunBibibella ve @Surrender
Ayrica herkese gunaydin hayirli cumalar. Simdi kahvalti hazirliyorumkaynanam bir kac gun daha bende sanirim. @Berenimbo yarin gelemiyorum sekerim bu yuzden
günaydın tatlımGünaydın kızlarr :)
Yok kiz benim kaynanam iyidir şükür.
Yok canım benimkide iyide takdir etmez hiç
kötülüğü dokunmuyorsa boşver canımYok canım benimkide iyide takdir etmez hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?