- 20 Mart 2008
- 141.530
- 212.999
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aleyküm selam ablam iyi diyelim iyi olsunSelam hanımlar herkesler iyidir umarım
aleyküm selam ablam iyi diyelim iyi olsun
amin ablamHepimiz iyi olalımda,sağılklı sıhhatli olalım.
Aleyküm selam hanım abla çok şükür iyiyiz, sende iyisindir umarımSelam hanımlar herkesler iyidir umarım
afiyet olsun dolapta kavozonun ıcınde kalıp gibi duruyor yogurdumKizlar pastorize sütten yogurt yaptim valla super olmus yogurdum. Kaynanam şok oldu. Helal olsun sana dedi
Sagolun Bibibella ve Surrender
Ayrica herkese gunaydin hayirli cumalar. Simdi kahvalti hazirliyorum kaynanam bir kac gun daha bende sanirim. @Berenimbo yarin gelemiyorum sekerim bu yuzden
Sıkma canını canım,kötülüğü dokunmuyorsa idare et napacaksınYok canım benimkide iyide takdir etmez hiç
Helal olsun canım. Ben açik süt alıyorum aysun the sütçuden onunla mayaliyorum güzel oluyor. Pastorize sütten denedim uzuyodu kaşıkta vazgectim.Kizlar pastorize sütten yogurt yaptim valla super olmus yogurdum. Kaynanam şok oldu. Helal olsun sana dedi
Sagolun Bibibella ve Surrender
Ayrica herkese gunaydin hayirli cumalar. Simdi kahvalti hazirliyorum kaynanam bir kac gun daha bende sanirim. @Berenimbo yarin gelemiyorum sekerim bu yuzden
nette olunca gelıyom ben amaBi etiketlim bakim gelirler belki
@Bilgece @themis1990 @Eses07 Surrender @bella-donna @Dark_Paradise @2KediAnnesi
Beni etketlememiş bile Bibibella benananette olunca gelıyom ben ama
gelmıyorsam bil ki yokum benana
gececı degılsen ondandırBeni etketlememiş bile Bibibella benana
o kaşık uzaması bende yok :=)Helal olsun canım. Ben açik süt alıyorum aysun the sütçuden onunla mayaliyorum güzel oluyor. Pastorize sütten denedim uzuyodu kaşıkta vazgectim.
amin ablam
Aleyküm selam hanım abla çok şükür iyiyiz, sende iyisindir umarım
Şu an bendede yok canım ama pastorize sütten denemiştim o öyle uzamıştı. Sonra günlük sütle yaptım olmadı uzama,şimdiki sütümdede olmuyor. Hatta kaymaklarını biriktirip tereyaği yapiyorum kızımao kaşık uzaması bende yok :=)
bende olmadı nedense.Şu an bendede yok canım ama pastorize sütten denemiştim o öyle uzamıştı. Sonra günlük sütle yaptım olmadı uzama,şimdiki sütümdede olmuyor. Hatta kaymaklarını biriktirip tereyaği yapiyorum kızıma
Tatlı yorgunluklar abla bunlar,Allah tamamına erdirsin. İnşallah çok mutlu olsunlar
Ben yorgunum sadece nişanı yaptık sonunda,çok ta güzel geçti oynadım sürekli hiç oturmadım habire oynadım..
Tatlı yorgunluklar abla bunlar,Allah tamamına erdirsin. İnşallah çok mutlu olsunlar
Ben beceremedim belkide ki ilk ek gıdaya geçiste devam sütüyle mayalıyordum kızıma yogurt,o bile güzel oluyodubende olmadı nedense.
Bi de torun olunca tadından yenmez,annem diyorki ben torunlarıma bayıliyorum belki sizden fazla seviyorum,bambaşkaymış torun sevgisiAmin çok tşk'ler sağol.
Tek temennimiz bu zaten.
ya da sevmedın tadınıBen beceremedim belkide ki ilk ek gıdaya geçiste devam sütüyle mayalıyordum kızıma yogurt,o bile güzel oluyodu