- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolma olur canım cacıkla,birde havuçlu yoğurtlu meze yada köz patlican yapabilirsin yada börek tarzı birşeyler olabilir masada çeşit olsun dersen. Dolma deyince aklıma bunlar geliyor nedense benim.
Yoo benimki oyle pasta borek seyleri hic sevmez. Gelse yemege gelir oyle yaniBilemedim canım benim KV genelde gündüz çaya gelir kek Börek sever kurabiye ben öle yapıyorum akşam yemek olursa başka tabi
Ya sulu yapmasam mi? Neyse du o gelsin beraber yapariz olmadiYada mücver yapabilirsin bir çeşit olur ekstradan ama sulu yemege gerek yok bence salata meze tarzı şeyler daha iyi olur bu sıcakta.
O zsman yap bir karisik dolma cacik,seviyormus cacigicanimBörek falan yemez dr. Evet yanina biraz meze yapicam ama kaynanam yemez hayatta. Tek yemek yer o, karistirmayi sevmiyor
evet bak bu daha doyurucu olur.O zaman etli taze fasulye yapayim ama biz tavuk tuketmiyoruz onun yerine pilav biraz da cacik. Cacik diyorum çünkü kaynanam cacık cok sever
O zsman yap bir karisik dolma cacik,seviyormus cacigicanim
Sagolun kizlar valla sebze dolmasi yaptim. Yani icini sebzeleri hazirladim simdi yapicamevet bak bu daha doyurucu olur.
cacık serinde iyi gider valla
ellerine sağlık
Amin canım sağolGünaydın mutlu sabahlar hepinize
@Bilgece , Bibibella mutluluğunuz daim olsun,Rabbim ağzınızın tadını bozmasın.
NAZ24 dilerim en kısa zamanda Rabbim gönlünüze göre bir ev almayı nasip eder
@Mor Vampir önce okul bitsinde hayırlisıysa olur evlilik inşallah.
Ay çok kısa konuşmuşsunuz gece hepsini okuyunca yorum yapayım dedim aklımda kaldığınca
Aha kiskanç seniselam kızlar
ben kocişim böyle benim kocişim şöyle
2 3 erken be canım ben 5 gibi yatıyorum yani senin günnaydın dediğinde yeni yatmış oluyorumGece kuşları nerdesiniz? Gece uyumuyonuz 2lere 3lere kadar sabahta saat 12 olmus hala uyuyorsunuz cık cık cık
Hey maşallah, o saatte uyusam perte çıkarım ben,3 senedir uykuya hasretim valla.Amin canım sağol
Aha kiskanç seni
2 3 erken be canım ben 5 gibi yatıyorum yani senin günnaydın dediğinde yeni yatmış oluyorum
Napıyosunuz bakalim. Evde temizlik var,bende kızıma mücver ve sigara böreği pisirdim fırında,yedirdim. Eylül 5 doğumgünü konuşurken duydu kaç gündür benim doğumgünüm bugün mü anne diye diye bir hal oldu ,rulo pasta yaptım dolaba attım,akşam erken doğumgünü kutlayacagız. Kıyamadım 1 haftadır hergün soruyor üşenmeden,sevinsin dedim.
çok tatlı yaaaNapıyosunuz bakalim. Evde temizlik var,bende kızıma mücver ve sigara böreği pisirdim fırında,yedirdim. Eylül 5 doğumgünü konuşurken duydu kaç gündür benim doğumgünüm bugün mü anne diye diye bir hal oldu ,rulo pasta yaptım dolaba attım,akşam erken doğumgünü kutlayacagız. Kıyamadım 1 haftadır hergün soruyor üşenmeden,sevinsin dedim.
Nereye gidiyorsunuz sabahın köründeçok tatlı yaaa
Bibibella hoşgeldin biz de gidiyorduk
Gündüz uyusam gece uyuyamiyorum ben canım maalesef.Ben alışmışım ya gündüz uyuyorum
İyi yapmışdın kıyamam ona iyiki doğmuş anam başak burcu
Hergün mü söylenir canım unutmuyoda birşeyi duysun yeterki o olana kadar söyler Ben artık öğrendim yanında söylemiyorum herşeyi, eşim bazen sabah işe giderken 'annen seni şuraya götürsün'diyor gidene kadar şimdi mi anne? Ne kadar kaldı anne?işin bittimi anne? Babam sana götür demişti anne diye diye beynimin etini yiyorçok tatlı yaaa
Bibibella hoşgeldin biz de gidiyorduk
Nereye gidiyorsunuz sabahın köründe
Gündüz uyusam gece uyuyamiyorum ben canım maalesef.
Hergün hergün sordu kıyamadım bunca işin arasında yaptım. Hem ne başak titiz mi titiz canıma ot tıkıyor Teşekkürler ablası 3 yaş oluyor.
Benim kocada başak ta ordan bilmekteyim maşşallah canımGündüz uyusam gece uyuyamiyorum ben canım maalesef.
Hergün hergün sordu kıyamadım bunca işin arasında yaptım. Hem ne başak titiz mi titiz canıma ot tıkıyor Teşekkürler ablası 3 yaş oluyor.
te Allam yaa
başaklar titiz mi ya bende bir başak kız kardeş var mana bulmayayım oğlum öyle olmasın da
yemek yer masada bırakır. yatağına kamp kurar wc-yemek dışında çıkmaz bile.