- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Fazlasıyla titiz. Dondurma yedi diyelim tişörtüne damlasın,o tisort değişecek,eline damlasın o el silinecek /yıkanacak ,peçete kesmez illaki ıslak mendil olacakte Allam yaa
başaklar titiz mi yabende bir başak kız kardeş var mana bulmayayım oğlum öyle olmasın da
yemek yer masada bırakır. yatağına kamp kurar wc-yemek dışında çıkmaz bile.
23 yaşında artıkSonra değişir o ergenlikte falanmıbaşaklar genelde hep aynı karakterdedirler patavatsızlıklarıda meşhurdur
Fazlasıyla titiz. Dondurma yedi diyelim tişörtüne damlasın,o tisort değişecek,eline damlasın o el silinecek /yıkanacak ,peçete kesmez illaki ıslak mendil olacakAma ev dağıtmaya dokmeye saçmaya titiz değil süper dağıtır valla kimse eline su dökemez. Kendine titiz
Sağol canımBenim kocada başak ta ordan bilmekteyimmaşşallah canım
23 yaşında artık
evet patavatsızlıkta bir numara sağolsun
bana balayında az sevişin diyen insanki normalde böyle muhabbetlerimiz olmazdı.
sonra teyze oluyosun dedim ben hazır değilim dedidaha neler neler
evet kendi üstüne titiz bak Allah için
Az sevişin haBenim en yakın arkadaşımda çok patavatsızdır ama başaklar gibisini görmedim bazen beynim yanıyor yok artık diyorum benimkide çok süslü temizdir ama dağınıkda değildir dişilermi öyle oluyor aceba
Evet canım titiz düzenlidir ama benim işime geliyor valla gelir üstünü hemen çıkarır sepete atar banada attırmaz ben atamıyormuyum diyeSağol canımEşinde titiz mi, birde kızim yetmez gibi eşim ondanda titiz. Masasında kalemleri düzgün duracak,çoraplara bile takıntılı ya adam, spor çoraplarında left/right yazarya kazara onlar ikisi right olsun giymez öteki tekini arar kızımda böyle titiz nerelere gideyim napayım bilemedim
Valla yontmaya çalışıyorum artık. Odasından oyuncak alacaksa salona yerine 1 oyuncak salondan götür diyorum,kızima kalsa üsenmez pire gibi teker teker taşır hepsiniAz sevişin haBenim en yakın arkadaşımda çok patavatsızdır ama başaklar gibisini görmedim bazen beynim yanıyor yok artık diyorum benimkide çok süslü temizdir ama dağınıkda değildir dişilermi öyle oluyor aceba
Pasaklı dağınık erkektense titiz erkek candır canım. 5 sene olacak evleneli 2 ay sonra 1 kez çorabını pijamasinı toplamamışımdır sagolsun,kendi yerli yerine koyar ama o gömlekler sıralı,çoraplar nizami haller fazla yaniEvet canım titiz düzenlidir ama benim işime geliyor valla gelir üstünü hemen çıkarır sepete atar banada attırmaz ben atamıyormuyum diyeyardımcı olur ev işlerinde ben çalışmadığım halde aslında bakarsan genel anlamda çok iyi bir burçtur
Tabiki etkilidir ama burçların genel özellikleri genelde tutaryükselen de etkili mi ki ?
benim eşim de babam da kova mesela.
babamın ardını hep annem toplardı.
eşim de maşallah benden düzenli bazı konularda.
Etkilidir diye düşünüyorum, ben teraziyim,eşim boğa,kizim başak,kızimın yükseleni boğa,babasınada benziyor huy olarak ,başak olmanın dışındayükselen de etkili mi ki ?
benim eşim de babam da kova mesela.
babamın ardını hep annem toplardı.
eşim de maşallah benden düzenli bazı konularda.
aa bende teraziyim yükselenim akrepEtkilidir diye düşünüyorum, ben teraziyim,eşim boğa,kizim başak,kızimın yükseleni boğa,babasınada benziyor huy olarak ,başak olmanın dışında
Benimki o kadar değil belkide öylede ben yapmadığımdan değildirPasaklı dağınık erkektense titiz erkek candır canım. 5 sene olacak evleneli 2 ay sonra 1 kez çorabını pijamasinı toplamamışımdır sagolsun,kendi yerli yerine koyar ama o gömlekler sıralı,çoraplar nizami haller fazla yani
Aman terazi burcu candır ya ,ne güzel işte antremanlı eşinaa bende teraziyim yükselenim akrep
dengeli dengesiz
nasipse oğlan ya ya terazi ya akrep olacak , eşim yandım iki dengesizle napcam diyor
Yok canım bu tipik boğa olmanın verdiği birşey,törpuleyemiyoruz maalesefBenimki o kadar değil belkide öylede ben yapmadığımdan değildir
Dal canım ne olucak hayırdırTiroidinde nodul olan varmı bebişlerr
Dan diye daldım ama.d
Annemde vardı canim,biyopsi yapılmışti yanlış hatırlamıyorsam, hayirdır?Tiroidinde nodul olan varmı bebişlerr
Dan diye daldım ama.d
Dal canım ne olucak hayırdır
Annemde vardı canim,biyopsi yapılmışti yanlış hatırlamıyorsam, hayirdır?
Geçmiş olsun canımBende de cıktıda 10*15 mm boyutunda biyopsi yapılabilirmiş ptesi belli olcak
Biyopsi nasıl oluyor onu merak ettim
Çok geçmiş olsun canım.parça alınıyor o test edilip karar veriliyor. İğneyle alıniyor diye biliyorum. Iyi düşn canım,kötü birsey çikmaz inşallah Rabbimin izniyle. Bizide haberdar et olurmu?Bende de cıktıda 10*15 mm boyutunda biyopsi yapılabilirmiş ptesi belli olcak
Biyopsi nasıl oluyor onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?