• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Hahaha senin mesajina cok güldüm bende zira hem telefon ekranı kirlenmiş,ona rağmen bi yandan yazıp diğer yandan yemene:KK70: Karnım doysun pastam dursun hesabı:KK70:
Aynen öle canım :kk77:gözünün önünde canlandımı o halim düşünsene :KK48:
Bide o kavanozu alınca elime o malum kavanoz varya o kavanoz ben bırakamıyorum gözüm dönüyor, ondan dedim :KK70:
O kavanoz evde dursun yeter bana olmayınca içim daralıyor:KK12:

Aynen öle canım :kk77:gözünün önünde canlandımı o halim düşünsene :KK48:

O kavanoz evde dursun yeter bana olmayınca içim daralıyor:KK12:
Tabi canım,bağımlilik yapıyor meret. Bir ara isim yazılıyordu üzerine hatirlarsın,kizımın ismini yazdırdım hatıra olsun,yemeyelim dedim, o bile bitti yahu:KK70: Boş saklıyoruz şu an onu:KK70:

Kizlar kaynanam gelecekmis bugun ne yapsam acaba? Sebze dolmasi yapsam yanina da cacik yapsam ekstra bir seyler daha yapmam lazim mi?? Aklima hicbir sey gelmiyor..
Dolma olur canım cacıkla,birde havuçlu yoğurtlu meze yada köz patlican yapabilirsin yada börek tarzı birşeyler olabilir masada çeşit olsun dersen. Dolma deyince aklıma bunlar geliyor nedense benim.

Back