- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
evet serinler bdv candır1 ay sonra bende gelicem İzmir'e o zamana serinlemiş olur artık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet serinler bdv candır1 ay sonra bende gelicem İzmir'e o zamana serinlemiş olur artık :)
bence telefonu bırakGnaydınnnn tatlımın inş alırız canım evimizi Rabbim nasib eder
Günaydınnnnn kızlar kahvaltı yapıyoruz çocuklarla bi elimde tlf bi elimde çikolata tlf ekranı rezil oldu
Ay sen çok yaşa ama vaz geçemiyorumekmeğe sür ye ohhh misSakin ol ve o çikolatayı bırak elinden
Evet evetbence telefonu bırak
çikilata yemeye devam
Hahaha senin mesajina cok güldüm bende zira hem telefon ekranı kirlenmiş,ona rağmen bi yandan yazıp diğer yandan yemene Karnım doysun pastam dursun hesabıAy sen çok yaşa ama vaz geçemiyorumekmeğe sür ye ohhh mis
Bide o kavanozu alınca elime o malum kavanoz varya o kavanoz ben bırakamıyorum gözüm dönüyor, ondan dedimAy sen çok yaşa ama vaz geçemiyorumekmeğe sür ye ohhh mis
Günaydıngünaydın sabah şekerleri :)
Aynen öle canım gözünün önünde canlandımı o halim düşünseneHahaha senin mesajina cok güldüm bende zira hem telefon ekranı kirlenmiş,ona rağmen bi yandan yazıp diğer yandan yemene Karnım doysun pastam dursun hesabı
O kavanoz evde dursun yeter bana olmayınca içim daralıyorBide o kavanozu alınca elime o malum kavanoz varya o kavanoz ben bırakamıyorum gözüm dönüyor, ondan dedim
Tabi canım,bağımlilik yapıyor meret. Bir ara isim yazılıyordu üzerine hatirlarsın,kizımın ismini yazdırdım hatıra olsun,yemeyelim dedim, o bile bitti yahu Boş saklıyoruz şu an onuAynen öle canım gözünün önünde canlandımı o halim düşünsene
O kavanoz evde dursun yeter bana olmayınca içim daralıyor
Zaten iki kişi arasında kaldım ikiside arkadaşım ama @Eses07 yi seçtim gördüğüm kadarıyla bayağı önde bir iki kişinin oyuyla olacak işmi sanki herkes kendi arkadaşına vermiyomuş gibi pehh
Allah iyiliğini versin yok benim için isim cisim farketmezyemeseniz kurtlanırdı canımTabi canım,bağımlilik yapıyor meret. Bir ara isim yazılıyordu üzerine hatirlarsın,kizımın ismini yazdırdım hatıra olsun,yemeyelim dedim, o bile bitti yahu Boş saklıyoruz şu an onu
Yeter canım afiyet olsunKizlar kaynanam gelecekmis bugun ne yapsam acaba? Sebze dolmasi yapsam yanina da cacik yapsam ekstra bir seyler daha yapmam lazim mi?? Aklima hicbir sey gelmiyor..
Kizlar kaynanam gelecekmis bugun ne yapsam acaba? Sebze dolmasi yapsam yanina da cacik yapsam ekstra bir seyler daha yapmam lazim mi?? Aklima hicbir sey gelmiyor..
Yeter canım afiyet olsun
Dolma olur canım cacıkla,birde havuçlu yoğurtlu meze yada köz patlican yapabilirsin yada börek tarzı birşeyler olabilir masada çeşit olsun dersen. Dolma deyince aklıma bunlar geliyor nedense benim.Kizlar kaynanam gelecekmis bugun ne yapsam acaba? Sebze dolmasi yapsam yanina da cacik yapsam ekstra bir seyler daha yapmam lazim mi?? Aklima hicbir sey gelmiyor..
dolma yerine yemek yapıp yanına tavuklu salata yapabilirsin bence.
Bilemedim canım benim KV genelde gündüz çaya gelir kek Börek sever kurabiye ben öle yapıyorum akşam yemek olursa başka tabiBence de yeter ya ama sanki sulu bi yenek daha da mi yapmam lazim? Aklimda kaldi simdi