Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Dolma olur canım cacıkla,birde havuçlu yoğurtlu meze yada köz patlican yapabilirsin yada börek tarzı birşeyler olabilir masada çeşit olsun dersen. Dolma deyince aklıma bunlar geliyor nedense benim.

Börek falan yemez dr. Evet yanina biraz meze yapicam ama kaynanam yemez hayatta. Tek yemek yer o, karistirmayi sevmiyor

Bilemedim canım benim KV genelde gündüz çaya gelir kek Börek sever kurabiye ben öle yapıyorum akşam yemek olursa başka tabi
Yoo benimki oyle pasta borek seyleri hic sevmez. Gelse yemege gelir oyle yani

Yada mücver yapabilirsin bir çeşit olur ekstradan ama sulu yemege gerek yok bence salata meze tarzı şeyler daha iyi olur bu sıcakta.
Ya sulu yapmasam mi? Neyse du o gelsin beraber yapariz olmadi

Amin canım sağol

selam kızlar
ben kocişim böyle benim kocişim şöyle
Aha kiskanç seni

Gece kuşları nerdesiniz? Gece uyumuyonuz 2lere 3lere kadar sabahta saat 12 olmus hala uyuyorsunuz cık cık cık
2 3 erken be canım ben 5 gibi yatıyorum yani senin günnaydın dediğinde yeni yatmış oluyorum

Napıyosunuz bakalim. Evde temizlik var,bende kızıma mücver ve sigara böreği pisirdim fırında,yedirdim. Eylül 5 doğumgünü konuşurken duydu kaç gündür benim doğumgünüm bugün mü anne diye diye bir hal oldu ,rulo pasta yaptım dolaba attım,akşam erken doğumgünü kutlayacagız. Kıyamadım 1 haftadır hergün soruyor üşenmeden,sevinsin dedim.

Ben alışmışım ya gündüz uyuyorum
İyi yapmışdın kıyamam ona iyiki doğmuş anam başak burcu

çok tatlı yaaa

Bibibella hoşgeldin biz de gidiyorduk

Ben alışmışım ya gündüz uyuyorum
İyi yapmışdın kıyamam ona iyiki doğmuş anam başak burcu
Gündüz uyusam gece uyuyamiyorum ben canım maalesef.
Hergün hergün sordu kıyamadım bunca işin arasında yaptım. Hem ne başak titiz mi titiz canıma ot tıkıyor Teşekkürler ablası 3 yaş oluyor.

çok tatlı yaaa

Bibibella hoşgeldin biz de gidiyorduk
Hergün mü söylenir canım unutmuyoda birşeyi duysun yeterki o olana kadar söyler Ben artık öğrendim yanında söylemiyorum herşeyi, eşim bazen sabah işe giderken 'annen seni şuraya götürsün'diyor gidene kadar şimdi mi anne? Ne kadar kaldı anne?işin bittimi anne? Babam sana götür demişti anne diye diye beynimin etini yiyor

Nereye gidiyorsunuz sabahın köründe

te Allam yaa

Gündüz uyusam gece uyuyamiyorum ben canım maalesef.
Hergün hergün sordu kıyamadım bunca işin arasında yaptım. Hem ne başak titiz mi titiz canıma ot tıkıyor Teşekkürler ablası 3 yaş oluyor.

başaklar titiz mi ya bende bir başak kız kardeş var mana bulmayayım oğlum öyle olmasın da
yemek yer masada bırakır. yatağına kamp kurar wc-yemek dışında çıkmaz bile.

te Allam yaa

başaklar titiz mi ya bende bir başak kız kardeş var mana bulmayayım oğlum öyle olmasın da
yemek yer masada bırakır. yatağına kamp kurar wc-yemek dışında çıkmaz bile.

Sonra değişir o ergenlikte falanmı başaklar genelde hep aynı karakterdedirler patavatsızlıklarıda meşhurdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…