Biliyorum tabiii küçüğüm daha18 ine kadar herkes çocuk ben bile bazen çocuğum kuşum :)
(anneme sorsan evlensen çocuğun olur dönemindeyim ama açmıyorum hiç)
Wampir kardeşBende anemiyim bu işler böyle başlıyor kendinde olmayınca başkasından istiyosun
Kerkiniyo ne beKızlar erkek kedim köpeğimin üstüne cıkmış kerkiniyo ya pipiside köpeğimin tırnağı kadar haaahahhahaha salak şey
tövbe tövbe martta geçti ama sapık kedi
Ayy çok komik ya
tamam tamam sen büyümüşsün kocaman kız olmuşsunYok biliyorum küçüğüm ama çocuk da değilim yanii
Senin yaşının 2 katının 2 fazlasıyımBiliyorum tabiii küçüğüm dahaAhaha annelere her zaman çocuğuz ya :))
Yok o konuda katılıyorum size. 2 ay önceki yaptığım birşey bile daha çocukca gelebiliyo bana. Yani yaşımın küçük olduğunu da biliyorum zaten :))o yaştayken bende öyle düşünürdüm bir kaç sene geçince ayy ne kadar da çocukmuşum ne saçma düşüncelerim varmış demiştim büyüdükçe insan bir önceki senelerdeki düşüncelerini komik buluyor
Ben de 16 yaşındayıımBursada yaşıyorum
Aynen super bayildim :))Bir süre böyle serin olacak galibademi değişik ve komik
Ben varsa A rh + alayım bi kadeh o kilo yapmıyo banaKız bilge kanma oyuna gelme fit olcez gari
Bende İstanbulist. Canm. Sen
Kerkiniyo ne besiz kısırlaştırmıyormusunuz kedilerinizi yazık yaw
20 mi oluyo 21 mii bilemediimSenin yaşının 2 katının 2 fazlasıyımnasıl matematik sorusu ama
Senin yaşının 2 katının 2 fazlasıyımnasıl matematik sorusu ama
Kız senin matematik zayıfmış20 mi oluyo 21 mii bilemediim
anadoluBende İstanbulavrupa mı anadolu mu meraklıyımda azcık
kısırlaştırma da nickin on kedi annenesi olsunYok benimkiler daha yavru ama kısırlaştırmayla ilgilide şüphelerim var bibicim
Bende bayılarak yaptım sonra ayıldımOyyt kucucuk kucucukmussun yaa :**
Aynen super bayildim :))
Bana mi didin??
Oyyt kucucuk kucucukmussun yaa :**
Aynen super bayildim :))
Bana mi didin??
Bende bayılarak yaptım sonra ayıldımiğrencim biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?