- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Hahaha çok şeker bi tesadüf olmuşş yok benkoza16 ya dedim adı bilge kendisinin :)
Bende renkli vampir tanıştığıma memnun oldum
Bende avrupadayım ama karşı yaka hep daha sakin sessiz gelmiştir banaanadolu
Ya evet her dönem ayrı güzel zaten :)) Tek sorunum şu ygs-lys
kısırlaştırma da nickin on kedi annenesi olsun
Gündüz uyuyom benOhh kendi cinsimden buldum e tabi gün ışığı yakar bizi geceler geceler
Ne kadarlıkşar canım biz bibiyi 8 aylıkken falan yaptırdık evde erkek kedi olduğundan ve sürekli sürtündüğündünYok benimkiler daha yavru ama kısırlaştırmayla ilgilide şüphelerim var bibicim
20 mi oluyo 21 mii bilemediim
34 kızYa ama kpssye hazırlanıcam şimdi gerildim bakmatematikli yorum
Eskiden lgs öss idiYa evet her dönem ayrı güzel zaten :)) Tek sorunum şu ygs-lys
Gündüz uyuyom ben
Ne kadarlıkşar canım biz bibiyi 8 aylıkken falan yaptırdık evde erkek kedi olduğundan ve sürekli sürtündüğündün
34 kız16+16+2
25e girdim. .Bende çok istiyorum 16 yaşıma dönmekk silmek istediğim anılar yaşamak istediğim çok şey var o zamanlara ait yapamadığım şeyler var . 21 yaşım bitmek üzere genceciğim aslında ama dediğin gibi 16-18 arası dönemime gidip oraları şöyle bir istediğim gibi yapmak isterdim geriye bakınca oraya 16 yaşında değil 36 yaşında birini görüyorum ayy dertlendim kapatayım konuyu
herzamanki halim bebemahanda themis başladıhahaaaa
Özüne döndün kuzumsizler için ilginç haberler
Evet öyleydii de çılgın eğitim sistemii her yıl değiştiği içiinEskiden lgs öss idi
Siyaset konuşmak istemiyorum. .Evet öyleydii de çılgın eğitim sistemii her yıl değiştiği içiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?