- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
sende olmasan napardık biz beaaherzamanki halim bebembiliyon bana arada geliyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende olmasan napardık biz beaaherzamanki halim bebembiliyon bana arada geliyorlar
25e girdim. .
En güzel yaşlar 17 bence. .
Çılgın deli dolu ..
Enerjik. .
Aşk..
off ceylan gozlerine gurbannn
Bak ya arada geliyor kızıp gidiyor ne oluyor hatunnnnDesturrrr
hayatınızı renklendirmeye çalışıyoruz şuradasende olmasan napardık biz beaa
çok hisli bakıyorrroff ceylan gozlerine gurbannn
Eses07 oyumu sana verdim canım inş. Kazanırsında pro üye olursun çok istiyosun
Ne alakası var herkes istediğine oy kullanmakta özgür dimi. Bende eses e verdim oyumu bukadar basit ayrıca eses in ne kadar hamarat olduğunu bilmeyen yok çok güzel şeyler yapıyor şimdi sizin dediğinize göre Eses07 ye ayıp olmuyormu o emek harcamamış mı?
Bak ya arada geliyor kızıp gidiyor ne oluyor hatunnnn
Gündüz uyuyom ben
Ne kadarlıkşar canım biz bibiyi 8 aylıkken falan yaptırdık evde erkek kedi olduğundan ve sürekli sürtündüğündün
34 kız 16+16+2
Aynen öyle .. Akıl bir karış havada. Yanlış karar vermeye çok müsait zamanlar. Diyorum ki ya o ben miydim nasıl yaptım :)
Aaaa sedulu seni yıllardır görmüyorum en azından 1 yıldır zaten bende kullanıcı adı değiştirdim şu an hatırlayamazsındaDestursuz ortama dalmayım dedim naber hatun dişisi
Harikasınhayatınızı renklendirmeye çalışıyoruz şurada
Kimsin sen çabuk kendini ifşa etAaaa sedulu seni yıllardır görmüyorum en azından 1 yıldır zaten bende kullanıcı adı değiştirdim şu an hatırlayamazsında
kendinizle çelişmeyin... Eses07 'yi alıntı yaptığım ilk mesajda zora sokan sizsiniz ben değil. Oylar pro olmak isteyen üyeye göre değil, yarışma kriterlerine göre verilmektedir.
Unutuyorsunuz ben sizin bilmediklerinizi biliyorum....
... olmustum gerçiKimsin sen çabuk kendini ifşa et
Eskilerden az kişi kaldı gece sohbetlerinde bende az giriyorum ondan.