- 19 Haziran 2012
- 30.178
- 38.363
- 598
- 34
yok almıyım belli bir saattten sonra çarpıntı yapıyor dermişimAynenn öyle
Gel beraber olsun
Yapmak yemek benden sorulur
sana afiyet bal şeker olsun bizim için de ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok almıyım belli bir saattten sonra çarpıntı yapıyor dermişimAynenn öyle
Gel beraber olsun
Yapmak yemek benden sorulur
Cin gibiyim aslında ama unuttum işte bu arada hangi şehirdesin?hahaaaa bu da iimişş
Yani küçüğüm ama çocuk olduğumu düşünmüyorum :)amma küçükmüşsün daha çocuk sayılırsın
Kocamla ilgilendiğim şekilde olmaz ama çarpık ilişkiler olabilir
yok ya daha küçüksün reşit bile değilsin baksanaYani çok büyük de küçükte değilim işte :))
GelmeEvet( dukan poğaçayla idare etcem artıkk
Yok biz gelmiyük
evet eses07 geçen konuştuk ya aşkolsun beni sürekli unutuyormusunAntalya mı?
enemmm sen daha kuçukmuşsunnBen de 16 yaşındayıım Bursada yaşıyorum
Yani küçüğüm ama çocuk olduğumu düşünmüyorum :)
o yaştayken bende öyle düşünürdüm bir kaç sene geçince ayy ne kadar da çocukmuşum ne saçma düşüncelerim varmış demiştim büyüdükçe insan bir önceki senelerdeki düşüncelerini komik buluyorYani küçüğüm ama çocuk olduğumu düşünmüyorum :)
Tabiki sabahlara kadar burdayımEnee sende mi vampirsin bibii
Hafızam sıfır kusura bakmaevet eses07 geçen konuştuk ya aşkolsun beni sürekli unutuyormusun
Bende anemiyim bu işler böyle başlıyor kendinde olmayınca başkasından istiyosunKan mı
Olsa senin olsun ama ne gezer anemiye denk geldin
yok ya daha küçüksün reşit bile değilsin baksana
Yok biliyorum küçüğüm ama çocuk da değilim yaniienemmm sen daha kuçukmuşsunn
tövbe tövbe martta geçti ama sapık kediKızlar erkek kedim köpeğimin üstüne cıkmış kerkiniyo ya pipiside köpeğimin tırnağı kadar haaahahhahaha salak şey
o da kabuldur bacım.. Sen yeterki accık ucundan koklatKocamla ilgilendiğim şekilde olmaz ama çarpık ilişkiler olabilir
Ohh kendi cinsimden buldum e tabi gün ışığı yakar bizi geceler gecelerTabiki sabahlara kadar burdayım
Ayy çok komik yaKızlar erkek kedim köpeğimin üstüne cıkmış kerkiniyo ya pipiside köpeğimin tırnağı kadar haaahahhahaha salak şey
ist. Canm. SenCin gibiyim aslında ama unuttum işte bu arada hangi şehirdesin?