• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Hahaha çok şeker bi tesadüf olmuşş yok ben koza16 koza16 ya dedim adı bilge kendisinin :)
Bende renkli vampir tanıştığıma memnun oldum :-)

Oyy oyle miymis?? Ben se kiloluyum da azcik dertliyim dedim herhalde bana dedi :KK70: bak ne kadar da ustune alinan bir kizim :KK70::KK70::KK70:
Ben de bilgece vampirella ne haber? :cool:

sizler için ilginç haberler
1991.jpg

Ohh kendi cinsimden buldum e tabi gün ışığı yakar bizi geceler geceler :KK8:
Gündüz uyuyom ben :70:

Yok benimkiler daha yavru ama kısırlaştırmayla ilgilide şüphelerim var bibicim
Ne kadarlıkşar canım biz bibiyi 8 aylıkken falan yaptırdık evde erkek kedi olduğundan ve sürekli sürtündüğündün :27:

20 mi oluyo 21 mii bilemediim :KK70:

:70: :70:

Ya ama kpssye hazırlanıcam şimdi gerildim bak :-) matematikli yorum :-)
34 kız :70: 16+16+2 :27:

koza16 koza16 keşke bende o yaşta olsam ..
En güzel yaşlar 17 17 18 :

Banada lazım kan :KK70:

Bende çok istiyorum 16 yaşıma dönmekk silmek istediğim anılar yaşamak istediğim çok şey var o zamanlara ait yapamadığım şeyler var . 21 yaşım bitmek üzere genceciğim aslında ama dediğin gibi 16-18 arası dönemime gidip oraları şöyle bir istediğim gibi yapmak isterdim geriye bakınca oraya 16 yaşında değil 36 yaşında birini görüyorum ayy dertlendim kapatayım konuyu :-)

Bende çok istiyorum 16 yaşıma dönmekk silmek istediğim anılar yaşamak istediğim çok şey var o zamanlara ait yapamadığım şeyler var . 21 yaşım bitmek üzere genceciğim aslında ama dediğin gibi 16-18 arası dönemime gidip oraları şöyle bir istediğim gibi yapmak isterdim geriye bakınca oraya 16 yaşında değil 36 yaşında birini görüyorum ayy dertlendim kapatayım konuyu :-)
25e girdim. .
En güzel yaşlar 17 bence. .
Çılgın deli dolu ..
Enerjik. .
Aşk..

Back