- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Antalya Merkez yesBiri Antalya mı dedi
You from nere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antalya Merkez yesBiri Antalya mı dedi
aynen oyle.. Duğunleri var daha 10 gun fln burdalar .
ee kimse yok muu. Çağıralım hemn.. @alwayswish @Dark_Paradise @sare_sare Evelynn themis1990 Bibibella gelin gacılarr
Kızlar kusura bakmayın kocişle ilgileniyordum
amma boğazına düşkünsün hee gece yarıları mangallar bunlar ye ye can boğazdan gelir demişlerBoşverin diyeti. .
Kekim var..
Dolma yapacağım. .
Çayım var..
Ee gelmiyor musunuz..
yaa niye bozuyosun beniiine süprizi senin burada olduğunu biliyorum ki aşağıda gözüküyorsun
Ben de 16 yaşındayıım Bursada yaşıyorumbnde bebe yaşm 22 ist.da otryorum evliym..
sen pkii
Dimii dimii ben de sadece bakıyorum Tarifler nefiste bize yasak
Boşverin diyeti. .
Kekim var..
Dolma yapacağım. .
Çayım var..
Ee gelmiyor musunuz..
accık da bizlee ilgilen yavvruummKızlar kusura bakmayın kocişle ilgileniyordum
Ahh çok cazip geliyoo kulağa Geliyoruum benBoşverin diyeti. .
Kekim var..
Dolma yapacağım. .
Çayım var..
Ee gelmiyor musunuz..
Bir süre böyle serin olacak galiba demi değişik ve komikBen de iyiyim sukur sagol cnaim. Aynen hava super bu aralar. Serin serin. Bu arada profil fotografin super
amma küçükmüşsün daha çocuk sayılırsınBen de 16 yaşındayıım Bursada yaşıyorum
Kek
Dolma
Çay
Aynenn öyleamma boğazına düşkünsün hee gece yarıları mangallar bunlar ye ye can boğazdan gelir demişler
Bizi anca yeşilçay keser dimii bu saaatte vampirellamKızz takım arkadaşımı kekle kandıramazsın
Kocamla ilgilendiğim şekilde olmaz ama çarpık ilişkiler olabiliraccık da bizlee ilgilen yavvruumm
( hahaaa erkek diye şupelnme vallaha değilimm )
Gel canımAhh çok cazip geliyoo kulağa Geliyoruum ben
Cin gibiyim aslında ama unuttum işte bu arada hangi şehirdesin?hahaaaa bu da iimişş
Bizi anca yeşilçay keser dimii bu saaatte vampirellam
Yani çok büyük de küçükte değilim işte :))amma küçükmüşsün daha çocuk sayılırsın
Kan mıBen varsa A rh + alayım bi kadeh o kilo yapmıyo bana Kız bilge kanma oyuna gelme fit olcez gari