- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
iim şukyr. Ne ilginç bi nick bu.. Nerden aklına geldi allasenBende jouska19 buçuk yaşındayım bekarım İstanbul' dayım nasılsın?
slmmSelamlar hanımlarBurayı okuyorum arada ama yazmak bu akşamaymış
Hoşbuldum canıımslmmhoşgeldinizzz
Eski nickimi sevmiyordum hesabı açtığımda öyle koymuştum geçen gün hayatımda her şeyi değiştiriyorum bu da değişsin dedim tesadüfen bir sitede rastgeldi anlamıda hoşuma gitti değiştirdim ama şimdi anlamını hatırlamıyorum kiiim şukyr. Ne ilginç bi nick bu.. Nerden aklına geldi allasen
Tanışalım tabiiitanışalımmmııı
Merhabanabersiniz bakimmmdondurma yidim geldim hava sıcak klimanın önüne yayıldım gelir gelmez
Dimii dimii ben de sadece bakıyorumAyy poğaçalar yarısmasına bakıp bakıp kendimden geçiyom yaa diyette olmak ne zor
Ben de iyiyim sukur sagol cnaim. Aynen hava super bu aralar. Serin serin. Bu arada profil fotografin superYa öyle bir değişiklik yapayım dedim iyiyim evdeyim uzanıyorum balkon kapısını açtım bugün hava çok güzelsen napıyorsun?
bnde bebeTanışalım tabiiiBen bilge :)
surpriizzz
Antalya mı?nabersiniz bakimmmdondurma yidim geldim hava sıcak klimanın önüne yayıldım gelir gelmez
Eski nickimi sevmiyordum hesabı açtığımda öyle koymuştum geçen gün hayatımda her şeyi değiştiriyorum bu da değişsin dedim tesadüfen bir sitede rastgeldi anlamıda hoşuma gitti değiştirdim ama şimdi anlamını hatırlamıyorum ki
Dimii dimii ben de sadece bakıyorumTarifler nefiste bize yasak
Boşverin diyeti. .Ayy poğaçalar yarısmasına bakıp bakıp kendimden geçiyom yaa diyette olmak ne zor
ne süprizi senin burada olduğunu biliyorum ki aşağıda gözüküyorsunsurpriizzz
Antalya mı?
Boşverin diyeti. .
Kekim var..
Dolma yapacağım. .
Çayım var..
Ee gelmiyor musunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?