• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ha şunu da belirteyim ben bu yarışmalara hiç oy kullanan biri değilim ama nevereste paylaşmış burda gidip vereyim dedim bari yarışmalara katıldığını biliyorum ama senin olduğunu bile bilmiyordum ilk başta bu yarışmada aman neyse neden açıklama yapıyorsam isyediğime oy veririm

Bende senin gibi düşünüyorum Hoppa

Selam burda bir tek seni tanıyorum :KK45:

A.selam olsun tanisirsiniz. Kimseden selam bekleme direk konuya gir boyle bu isler :-) :-)

aynen oyle.. Duğunleri var daha 10 gun fln burdalar :KK17: :KK17: .
:KK70: :KK70:
ee kimse yok muu. Çağıralım hemn.. @alwayswish Dark_Paradise Dark_Paradise @sare_sare @2KediAnnesi themis1990 themis1990 Bibibella Bibibella :KK70: gelin gacılarr
Oyyy 10 gun cokmus beee. Valla ben simdi cikicam yemek.vericem esime. Siz muhabbet edin bakalum ;)

Yok bi haber senden varmı bi haber :KK70:
Benden de yok ya bi haber :KK53:

A.selam olsun tanisirsiniz. Kimseden selam bekleme direk konuya gir boyle bu isler :-) :-)

Oyyy 10 gun cokmus beee. Valla ben simdi cikicam yemek.vericem esime. Siz muhabbet edin bakalum :KK66:

Benden de yok ya bi haber :KK53:
Tanımadın demi beni kullanıcı adımı değiştirdim fullofcrazy di önceden :KK53: hiç alışkın değilim ya o_O

Aaaaaaaaa tatlim sen misin yaa?? Ben de diyorum.bu kim ki? Ne haber fistik? Neler yapiyorsun bakalim??
Ya öyle bir değişiklik yapayım dedim iyiyim evdeyim uzanıyorum balkon kapısını açtım bugün hava çok güzel :KK68: sen napıyorsun? :KK59:

Back