- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Selam naberGeldim kızlar nerelerdesiniz bakem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam naberGeldim kızlar nerelerdesiniz bakem
Napayım canım uğraşıyoruz işteSelam naber
Ha şunu da belirteyim ben bu yarışmalara hiç oy kullanan biri değilim ama nevereste paylaşmış burda gidip vereyim dedim bari yarışmalara katıldığını biliyorum ama senin olduğunu bile bilmiyordum ilk başta bu yarışmada aman neyse neden açıklama yapıyorsam isyediğime oy veririm
slm canm.. İyilk sendennSelam millet ne haber??
slm canm.. İyilk sendenn
Selam burda bir tek seni tanıyorumSelam millet ne haber??
aynen oyle.. Duğunleri var daha 10 gun fln burdalar .Iyilik benden de canim ne olsun ayni hep esim geldi simdi. Oturuyorum. Snein de misafirlerin varmis. Kolay gelsin valla. Zor is misafir isleri ya
Yok bi haber senden varmı bi haberSelam millet ne haber??
Selam burda bir tek seni tanıyorum
Oyyy 10 gun cokmus beee. Valla ben simdi cikicam yemek.vericem esime. Siz muhabbet edin bakalumaynen oyle.. Duğunleri var daha 10 gun fln burdalar .
ee kimse yok muu. Çağıralım hemn.. @alwayswish Dark_Paradise @sare_sare @2KediAnnesi themis1990 Bibibella gelin gacılarr
Benden de yok ya bi haberYok bi haber senden varmı bi haber
Tanımadın demi beni kullanıcı adımı değiştirdim fullofcrazy di önceden hiç alışkın değilim yaA.selam olsun tanisirsiniz. Kimseden selam bekleme direk konuya gir boyle bu isler
Oyyy 10 gun cokmus beee. Valla ben simdi cikicam yemek.vericem esime. Siz muhabbet edin bakalum
Benden de yok ya bi haber
İyi yuvarlanıp gidiyoruz işteNaber millet nassınız ben yoooorgun
Ben varım olmaz mıaynen oyle.. Duğunleri var daha 10 gun fln burdalar .
ee kimse yok muu. Çağıralım hemn.. @alwayswish Dark_Paradise @sare_sare @2KediAnnesi themis1990 Bibibella gelin gacılarr
olmaz olur muu.. Supersinn tanışalım o zamn.. Ben bebe yaş 22 1,5 yıllık evliymBen varım olmaz mı
Aaaaaaaaa tatlim sen misin yaa?? Ben de diyorum.bu kim ki? Ne haber fistik? Neler yapiyorsun bakalim??Tanımadın demi beni kullanıcı adımı değiştirdim fullofcrazy di önceden hiç alışkın değilim ya
Bende jouska 19 buçuk yaşındayım bekarım İstanbul' dayım nasılsın?olmaz olur muu.. Supersinn tanışalım o zamn.. Ben bebe yaş 22 1,5 yıllık evliym
Ya öyle bir değişiklik yapayım dedim iyiyim evdeyim uzanıyorum balkon kapısını açtım bugün hava çok güzel sen napıyorsun?Aaaaaaaaa tatlim sen misin yaa?? Ben de diyorum.bu kim ki? Ne haber fistik? Neler yapiyorsun bakalim??