- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Selam naberGeldim kızlar nerelerdesiniz bakem
Napayım canım uğraşıyoruz işteSelam naber
Ha şunu da belirteyim ben bu yarışmalara hiç oy kullanan biri değilim ama nevereste paylaşmış burda gidip vereyim dedim bari yarışmalara katıldığını biliyorum ama senin olduğunu bile bilmiyordum ilk başta bu yarışmada aman neyse neden açıklama yapıyorsam isyediğime oy veririm
slm canm.. İyilk sendennSelam millet ne haber??
slm canm.. İyilk sendenn
Selam burda bir tek seni tanıyorumSelam millet ne haber??
aynen oyle.. Duğunleri var daha 10 gun fln burdalarIyilik benden de canim ne olsun ayni hepesim geldi simdi. Oturuyorum. Snein de misafirlerin varmis. Kolay gelsin valla. Zor is misafir isleri ya
Yok bi haber senden varmı bi haberSelam millet ne haber??
Selam burda bir tek seni tanıyorum
Oyyy 10 gun cokmus beee. Valla ben simdi cikicam yemek.vericem esime. Siz muhabbet edin bakalumaynen oyle.. Duğunleri var daha 10 gun fln burdalar.
ee kimse yok muu. Çağıralım hemn.. @alwayswishDark_Paradise @sare_sare @2KediAnnesi themis1990 Bibibella gelin gacılarr
Benden de yok ya bi haberYok bi haber senden varmı bi haber
Tanımadın demi beni kullanıcı adımı değiştirdim fullofcrazy di öncedenA.selam olsun tanisirsiniz. Kimseden selam bekleme direk konuya gir boyle bu isler
Oyyy 10 gun cokmus beee. Valla ben simdi cikicam yemek.vericem esime. Siz muhabbet edin bakalum
Benden de yok ya bi haber
İyi yuvarlanıp gidiyoruz işteNaber millet nassınızben yoooorgun
Ben varım olmaz mıaynen oyle.. Duğunleri var daha 10 gun fln burdalar.
ee kimse yok muu. Çağıralım hemn.. @alwayswishDark_Paradise @sare_sare @2KediAnnesi themis1990 Bibibella gelin gacılarr
olmaz olur muu.. SupersinnBen varım olmaz mı
Aaaaaaaaa tatlim sen misin yaa?? Ben de diyorum.bu kim ki? Ne haber fistik? Neler yapiyorsun bakalim??Tanımadın demi beni kullanıcı adımı değiştirdim fullofcrazy di öncedenhiç alışkın değilim ya
Bende jouskaolmaz olur muu.. Supersinntanışalım o zamn.. Ben bebe yaş 22 1,5 yıllık evliym
Ya öyle bir değişiklik yapayım dedim iyiyim evdeyim uzanıyorum balkon kapısını açtım bugün hava çok güzelAaaaaaaaa tatlim sen misin yaa?? Ben de diyorum.bu kim ki? Ne haber fistik? Neler yapiyorsun bakalim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?