• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ben sonunu gördüm kurre semihe burda yanımda olmayan sışrada da olmasın falan oraya denk geldim de dedim ne olmuş ben iki hafta izlemedim ortalık karışmış:KK70: en sonki elemede kim gitti birde ya onuda merak ettim buket gidecek diyorlardı hala orda buket:cool:
Çayı ne yaptın

Aynen bende Eses07 Eses07 sana verdim canım inş kazanırsın:KK60:

oysa pro üye olmak çok kolay siz bunu çok iyi biliyorsunuz. profilinizde doğum günü mesajınızı okudum ve sizi pro üye yaptık değil mi ? Bu kadar kolay orada emek harcayanlara haksızlık değil mi bu durum ? Hele hele arkadaşınızı( Eses07 Eses07 ) böyle zor duruma nasıl sokarsınız ?

Son düzenleme:
Niye kız fakirmisin sen :KK70: hoş bende fakirim amayeni ev olduğundan yapmışlar :KK70:

He fakirim:D
Kız bizimkide yeni bina ama yapmamışlar moloz ev sahibimde yaptırmıyo:D

ismimi duydum geldim:KK53: canim bende sizi ozledim inan ki haftasonum dolu gecti bugunlerde de okuldan gelince acayip yorgun oluyorum dun saat 9 da uyudum dusun artik en son ne zaman saat 12den once uyudugumu hatirlamiyorum:KK43:
bibi mapisdan cikmis kimse banli degil (elemtere fis kem gozlere sis):KK70:sohbetinizi ozledim yani:KK19:

Bende çok özledim sohbetlerimizi ama bugün öğleden beri dışardaydım hiç uğrayamadım ondan öncesinde de sen yoktun dark desen kayıp bebemi de görmedim ortalıklarda

Evelynn Evelynn ben burdayımda bu aralar çok yoğunum sınava gircem bu hafatsonu ona bakıyorum birde bayramdan önce bir sınav var ortaya karışık ders çalışıyorum:KK70::KK70:sende yoksun ya senide özledim ben:KK60:

Ayy hepimiz özleşmişizz tatlış kuşlarrrr

Evelynn Evelynn ütopyayı izliyormusun hala ne oluyor ya bana bir özet geçsene merak ettimde bugün yemek yerken vardı az önce sonuna denk geldim semih kurre ayrılmış mı beni aydınlatsana kedicim ya:KK68::KK68:

Kurrenin zırlamalarına tahammul edebildiğim zamanlarda bakıyorum:D
Semih kurreden ayrıldı
Altarı gruptan cıkardılar

Buket gitmiyo çirkin nalet :D

He fakirim:KK70:
Kız bizimkide yeni bina ama yapmamışlar moloz ev sahibimde yaptırmıyo:KK70:

Kurrenin zırlamalarına tahammul edebildiğim zamanlarda bakıyorum:KK70:
Semih kurreden ayrıldı

meral gitmiyo çirkin nalet :KK70:
buket nasıl kurreye alttan alttan verıyor gazı.
vıcdan azabı gıbı dıkılmıs basında konusuyor :KK53: çok sevındı aralarının bozulmasına

Çayı ne yaptın
içtim geldim:KK3:

He fakirim:KK70:
Kız bizimkide yeni bina ama yapmamışlar moloz ev sahibimde yaptırmıyo:KK70:

Kurrenin zırlamalarına tahammul edebildiğim zamanlarda bakıyorum:KK70:
Semih kurreden ayrıldı

Buket gitmiyo çirkin nalet :KK70:
özleşmişiz kız:KK50: ayy o buket bir gidemedi ya :KK57: birde bahadır korku filmi gibi araya giriyor ya ölüyorum ya:KK70: vay be büyük aşk buraya kadarmış o kadar para aşkı bitirdi tabi:KK70: altarı seviyorum ya çok artist bence kurreye sinir oluyorumda altarımı yemesinler:KK70:

Eşimle one piece i izliyoruz bitince gelip ilgilenecegim sizle:KK8:

Oy verirken pro üye olmak isteyenlere göre mi veriyorsunuz ? O kadar emek harcayan katılımcı var onlara ayıp olmamış mı ?
Ne alakası var herkes istediğine oy kullanmakta özgür dimi. Bende eses e verdim oyumu bukadar basit ;) ayrıca eses in ne kadar hamarat olduğunu bilmeyen yok çok güzel şeyler yapıyor şimdi sizin dediğinize göre Eses07 Eses07 ye ayıp olmuyormu o emek harcamamış mı?

Ne alakası var herkes istediğine oy kullanmakta özgür dimi. Bende eses e verdim oyumu bukadar basit :KK66: ayrıca eses in ne kadar hamarat olduğunu bilmeyen yok çok güzel şeyler yapıyor şimdi sizin dediğinize göre Eses07 Eses07 ye ayıp olmuyormu o emek harcamamış mı?
Teşekkürler. .
Tabiki güzel olan kazansın ..

oysa pro üye olmak çok kolay siz bunu çok iyi biliyorsunuz. profilinizde doğum günü mesajınızı okudum ve sizi pro üye yaptık değil mi ? Bu kadar kolay orada emek harcayanlara haksızlık değil mi bu durum ? Hele hele arkadaşınızı( Eses07 Eses07 ) böyle zor duruma nasıl sokarsınız ?
Poğama verdiklerini düşünüyordum o_O
Pro olup olmamak önemli değil hakeden kazansın

Poğama verdiklerini düşünüyordum o_O
Pro olup olmamak önemli değil hakeden kazansın
Ha şunu da belirteyim ben bu yarışmalara hiç oy kullanan biri değilim ama nevereste paylaşmış burda gidip vereyim dedim bari yarışmalara katıldığını biliyorum ama senin olduğunu bile bilmiyordum ilk başta bu yarışmada aman neyse neden açıklama yapıyorsam isyediğime oy veririm

Back