Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Çayı ne yaptın

Aynen bende Eses07 sana verdim canım inş kazanırsın

oysa pro üye olmak çok kolay siz bunu çok iyi biliyorsunuz. profilinizde doğum günü mesajınızı okudum ve sizi pro üye yaptık değil mi ? Bu kadar kolay orada emek harcayanlara haksızlık değil mi bu durum ? Hele hele arkadaşınızı( Eses07 ) böyle zor duruma nasıl sokarsınız ?

Son düzenleme:
Niye kız fakirmisin sen hoş bende fakirim amayeni ev olduğundan yapmışlar

He fakirim
Kız bizimkide yeni bina ama yapmamışlar moloz ev sahibimde yaptırmıyo

Bende çok özledim sohbetlerimizi ama bugün öğleden beri dışardaydım hiç uğrayamadım ondan öncesinde de sen yoktun dark desen kayıp bebemi de görmedim ortalıklarda

Evelynn ben burdayımda bu aralar çok yoğunum sınava gircem bu hafatsonu ona bakıyorum birde bayramdan önce bir sınav var ortaya karışık ders çalışıyorumsende yoksun ya senide özledim ben

Ayy hepimiz özleşmişizz tatlış kuşlarrrr

Evelynn ütopyayı izliyormusun hala ne oluyor ya bana bir özet geçsene merak ettimde bugün yemek yerken vardı az önce sonuna denk geldim semih kurre ayrılmış mı beni aydınlatsana kedicim ya

Kurrenin zırlamalarına tahammul edebildiğim zamanlarda bakıyorum
Semih kurreden ayrıldı
Altarı gruptan cıkardılar

Buket gitmiyo çirkin nalet

buket nasıl kurreye alttan alttan verıyor gazı.
vıcdan azabı gıbı dıkılmıs basında konusuyor çok sevındı aralarının bozulmasına

Çayı ne yaptın
içtim geldim

özleşmişiz kız ayy o buket bir gidemedi ya birde bahadır korku filmi gibi araya giriyor ya ölüyorum ya vay be büyük aşk buraya kadarmış o kadar para aşkı bitirdi tabi altarı seviyorum ya çok artist bence kurreye sinir oluyorumda altarımı yemesinler

Eşimle one piece i izliyoruz bitince gelip ilgilenecegim sizle

Oy verirken pro üye olmak isteyenlere göre mi veriyorsunuz ? O kadar emek harcayan katılımcı var onlara ayıp olmamış mı ?
Ne alakası var herkes istediğine oy kullanmakta özgür dimi. Bende eses e verdim oyumu bukadar basit ayrıca eses in ne kadar hamarat olduğunu bilmeyen yok çok güzel şeyler yapıyor şimdi sizin dediğinize göre Eses07 ye ayıp olmuyormu o emek harcamamış mı?

Teşekkürler. .
Tabiki güzel olan kazansın ..

Poğama verdiklerini düşünüyordum
Pro olup olmamak önemli değil hakeden kazansın

Zaten iki kişi arasında kaldım ikiside arkadaşım ama Eses07 yi seçtim gördüğüm kadarıyla bayağı önde bir iki kişinin oyuyla olacak işmi sanki herkes kendi arkadaşına vermiyomuş gibi pehh

Poğama verdiklerini düşünüyordum
Pro olup olmamak önemli değil hakeden kazansın
Ha şunu da belirteyim ben bu yarışmalara hiç oy kullanan biri değilim ama nevereste paylaşmış burda gidip vereyim dedim bari yarışmalara katıldığını biliyorum ama senin olduğunu bile bilmiyordum ilk başta bu yarışmada aman neyse neden açıklama yapıyorsam isyediğime oy veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…